Locale Altele
Joi, 23 Septembrie 2021
Joi, 23 Sept 2021
Ziua Baschetului Sătmărean, cu participarea echipelor liceelor
Veronica Hodas  - Miercuri, 28 Noiembrie 2012

În sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare a avut loc miercuri o conferință de presă în care a fost prezentat programul Zilei Baschetului Sătmărean, programată pentru această duminică. De asemenea în cadrul aceleiași conferințe, conducătoarea de joc a echipei CSM Satu Mare, Annemarie Părău, a fost numită consilierul primarului Dorel Coica pe probleme de sport.

                                       


La conferinţă au participat primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, viceprimarul Marcela Papici, președintele secției de baschet a Clubului Sportiv Municipal, Florin Mureșan, antrenorul echipei de baschet feminin, Dan Fleșeriu, și jucătoarele Annemarie Părău și Andrea Orosz.

 


După ce a fost numită consilier, Anne a declarat că se simte onorată de oportunitatea pe care a primit-o și a promis că nu va dezamăgi în activitatea ce o aşteaptă. Ea şi-a intrat repede în pâine, prezentând programul manifestărilor de duminică.

 

Astfel, de la ora 9 dimineaţa, în sala LPS de pe strada Ady Endre vor avea loc meciuri demonstrative de baschet între elevi de liceu și fetele de la CSM. În competiţie s-au înscris șapte echipe de băieți și patru echipe de fete. Fiecare echipă va juca cu una dintre echipele CSM-ului, iar primele două locuri la fete și băieți vor fi premiate.

 


Echipele participante sunt, la fete, de la Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Național „Kolcsey Ferenc” și Liceul Teologic Catolic „Ham Janos”, în timp ce la băieți vor fi echipe de la LPS, CN „Mihai Eminescu”, CN „Kolcsey Ferenc”, CN „Ioan Slavici”, Liceul „Ham Janos”, BC Children  și CN „Doamna Stanca”.

1219 vizite
Distribuie pe