Locale Altele
Luni, 25 Mai 2020
Luni, 25 Mai 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spadasinii de la CS au dominat competițiile din week-end
Veronica Hodas  - Luni, 10 Decembrie 2012

Sâmbătă și duminică la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare s-a desfășurat ”Cupa 1 Decembrie” și „Memorialul Alexandru Csipler” la spadă. Au intrat pe planşe copii de 12, 14 şi 16 ani, cei mari concurând pentru memorial şi nu pentru cupă. Sămtărenii au dominat ambele competiții.

La concurs au participat aproximativ 150 de sportivi din Oradea, Tg. Mureş, Baia Mare, Craiova, Satu Mare, dar şi din străinătate, Ucraina şi Ungaria.

De la CS Satu Mare, pregătiţi de Lehel Nagy şi Francisc Csiszar au participat aproximativ 30 de spadasini. La 12 ani băieţi s-a impus Adam Maczka, urmat pe podium de Balazs Szilagyi şi Alexandru Oroian, iar la fete Melany Pfeifer a terminat pe doi, Amarilisz Pllai şi Zsofia Kato pe 3.

La categoria 14 ani s-a impus din nou Adam Maczka de la CSM, Peter Szilagyi s-a clasat pe doi, iar Marton Szep pe trei. La fete, Adriana Haidu a fost a doua, Teodora Coste şi Amarilisz Pallai s-au clasat pe 3. Acestea au fost reprezentanţiile la “Cupa 1 Decembrie” cu sătmărenii în prim plan.

La categoria de vârstă 16 ani sportivii au concurat în cadrul “Memorialului Alexandru Csipler”. Aici Alex Oroian şi Peter Szilagyi s-au clasat pe III, iar la fete, Bianca Oros a încheiat pe doi, Teodora Coste şi Csilla Nagy pe 3. Acesta a fost ultimul concurs de spadă în acest an pentru tinerii spadasini de la CS Satu Mare, care s-au descurcat foarte bine.

702 vizite
Distribuie pe