Locale Altele
Joi, 13 Iunie 2024
Joi, 13 Iun 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare a pierdut meciul cu ICIM Arad din Cupă
Veronica Hodas  - Vineri, 21 Decembrie 2012

CSM Satu Mare – ICIM Arad 66-79 38-46

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au fost învinse joi, în ultimul meci din acest an de pe teren propriu. Adversarele de la ICIM Arad s-au impus în manșa secundă a sferturilor Cuperi României cu scorul de 79-66.

Arădencele au condus partida de ieri de la un capăt la celălalt adjudecându-și toate cele patru sferturi, scor 21-26, 17-20, 10-17, iar ultimul sfert l-au cedat CSM-ului, scor 18-16.
 
Este a doua înfrângere a formației noastre în Cupă, ceea ce face ca echipa sa fie eliminată din această competiție. Cu toate acestea, Cupa României nu era o prioritate pentru CSM Satu Mare.

Pentru CSM au evoluat Khadijah Whittington 17 p, Hajnalka Szlimak 11, Utahya Drye 10, Annemaie Părău 9, Dara Kovacevic 8, Andreea Orosz 3, Monica Ivan 3, Rada Giugiu 3, Shanika Freeman 2 şi Italee Lucas.

Din cauza problemelor financiare care există la club, fetele și-au pierdut concentrarea și nu au părut prea interesate de joc.

Am pornit anul destul de bine şi din păcate, l-am terminat în genunchi. În fiecare an am avut probleme, însă de data asta nu am reuşit să le gestionăm. Situaţia în cadrul echipei este foarte, foarte tensionată şi se poate vedea că jucătoarele nu evoluează la potenţialul lor. Este imposibil să uite baschetul pe care îl ştiau acum o lună când câştigam chiar cu echipa Aradului. E clar că putem mai mult, în situaţia în care toate problemele vor fi rezolvate. Probabil vom schimba câteva jucătoare a căror caracter a lăsat de dorit în ultimele săptămâni. Avem promisiuni că se rezolvă. Sper că aşa va fi, iar la începutul anului vom începe cu alt morar şi ca de fiecare dată sperăm să terminăm mai sus decât suntem în tur”, a declarat Dan Fleşeriu.

Baschetbalistele vor intra în vacanţă până pe 4 ianuarie după care se va reuni lotul.

1424 vizite
Distribuie pe