Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Didi Prodan alături de prieteni
Veronica Hodas   - Joi, 3 Ianuarie 2013

Aflat în oraşul natal în perioada Sărbătorilor de iarnă, fostul internaţional, Daniel Prodan a organizat marți, la complexul sportiv Rania, un meci de fotbal la care şi-a invitat prieteni atât din oraş, cât şi din Bucureşti.


Didi Prodan şi-a invitat mai mulţi prieteni din copilărie la o partidă de fotbal pentru a începe noul an împreună şi pentru a face o mică mişcare după masele bogate de sărbători.


S-au format două echipe, Olimpia din care a făcut parte şi legenda din Ghencea, Iosif Vigu, actualul antrenor al Olimpiei Tiberiu Csik, alături de fiul său, city mangerul Dan Băbuţ, Mihai Paul, Ovidiu Suciu - antrenorii portarilor de la Olimpia Satu Mare, Ciprian Prodan şi echipa Roş Albaştrilor alcătuită din Daniel Prodan, fraţii Estinca, Răzvan Prodan, Carlo Erdei, sătmăreanul convocat la naţionala de juniori U 16, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare şi mulţi alţii.


Printre invitaţi s-au numărat şi Dumitru Mihalache, director al Direcţiei de Programe şi Investiţii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal şi prieteni de familie din Bucureşti ai fostului jucător al Stelei, Didi Prodan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi Ştefan Szilagyi, ministrul transporturilor Ovidiu Silaghi.

După o oră de jucat fotbal a urmat mai apoi repriza a treia, unde toţi cei prezenţi au ciocnit câte un pahar de vin şi au depănat amintiri.

2214 vizite
Distribuie pe