Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliștii au bifat a doua victorie din retur
Veronica Hodas  - Miercuri, 27 Februarie 2013

CSM Satu Mare a bifat miercuri cea de-a doua victorie a returului Diviziei A la handbal masculin. Sătmărenii au primit vizita formației Național Sighișoara, pe care i-au învins meritat cu scorul de 31-29.

 Meciul s-a jucat în devans şi a contat pentru etapa a 15-a. Partida a fost programată mai devreme la cererea oaspeţilor deoarece tinerii de la Sighișoara fac parte din lotul național de tineret al României, iar în 20 martie vor participa la un turneu în străinătate.

 În prima repriză sătmărenii au ratat foarte mult din situații clare și i-au lăsat pe oaspeți să domine în totalitate. Primul gol pe care elevii tehnicianului Nicolae Istrate le-au înscris a fost abia în minutul 5.  Echipa din Sighișoara a condus la pauză cu trei puncte, scor 12-9.

 După o primă repriză în care nimeni nu se mai aștepta la o surpriză din partea formației noastre, a urmat partea doua a jocului în care sătmărenii au ieșit mult mai motivați de la vestiare și au avut o poftă foarte mare de joc. CSM a preluat conducerea în minutul 42, după care au reușit să se desprindă și au condus și la 5 goluri diferență, 28-23.

 Portarul formației CSM Satu Mare, Lucian Cioroiu a fost într-o formă maximă. Pe tot parcursul meciului a avut 18 intervenții. Scorul final a fost decis însă și de Vlad Rogoz și Cosmin Chira care s-au descurcat foarte bine și astăzi atât în atac, cât și în apărare.

 Pentru CSM Satu Mare au evoluat: Cioroiu 18 intervenţii- Rogoz 9 goluri, Chira 8 (4x7m),  Mateş 4, Mureşan 2, Albu 5,  Cuceu 3, Oşvat, Morar, Santeiu.

 

Sâmbătă de la ora 16.00, CSM Satu Mare va juca în deplasare la Oradea în compania formației CSM Oradea.
1529 vizite
Distribuie pe