Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mircea Sandu îi dă preaviz lui Piţurcă
Cotidianul  - Duminica, 7 Septembrie 2008
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, îi flutură demiterea selecţionerului Victor Piţurcă, după eşecul umilitor înregistrat sâmbătă seară de naţionala tricoloră în faţa Lituaniei 0-3 în primul meci din campania preliminară pentru Mondialele din Africa de Sud din 2010.

Şeful Federaţiei a criticat dur într-o emisiune televizatăprestaţia  lui Lobonţ&Co. "Nu trebuie să găsim scuze, e totuşi Lituania, nu Franţa. Este un rezultat ruşinos. Nu am mai pierdut aşa de la 0-3 cu Bulgaria, în 1990. Nu avem scuze, Lituania e în categoria a treia valorică la fotbal. Am văzut jucători de echipa naţională care au greşit preluări de curtea şcolii. Lipsa lui Mutu şi Chivu s-a văzut.

Este un rezultat dezastruos”, a declarat Sandu, citat de NewsIn. Şeful din Casa Fotbalului nu s-a ferit să sugereze că în perspectiva unui eventual nou eşec în compania Insulelor Faroe, în meciul de miercuri, Piţurcă ar putea fi debarcat de la cârma selecţionatei. „După meciul de azi nu se pune problema demiterii lui Piţurcă, vom discuta după jocul din Faroe. El avea obiectiv obţinerea a minimum 7 puncte din primele 3 meciuri", a spus Sandu la Fanatik, pe Telesport.

După meci, la Cluj, Sandu a afirmat că scandalurile din fotbalul românesc au afectat evoluţia echipei naţionale: "Nu mă aşteptam la o asemenea manieră de joc din partea noastră, am jucat foarte slab şi am pierdut lamentabil. Este o seară grea pentru toată lumea. Vom discuta cu Piţurcă să vedem care sunt proiectele sale de viitor. Sută la sută şi scandalurile din ultima vreme au afectat jocul naţionalei". Preşedintele Federaţiei consideră că orice alt rezultat în afara victoriei în meciul cu Insulele Feroe, de miercuri, scoate România din calculele calificării, lucru ce ar echivala cu "sută la sută, începerea unui nou ciclu la echipa naţională".
Tags: piturca  mircea sandu  demisie  
1314 vizite
Distribuie pe