Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
Cum il lucreaza Mircea Sandu pe Gigi Becali
Can-Can  - Vineri, 19 Septembrie 2008
Steaua a inceput sa piarda tot mai mult pe mana patronului Gigi Becali. Acesta a fost o gazda perfecta pentru oficialii lui Bayern, carora le-a oferit la dineul oficial friptura de miel gatita chiar de el.
 
Totusi, nemtii l-au facut in final biftec pe Becali chiar la el acasa, cu ajutorul arbitrului danez Claus Bo Larsen. Desi Steaua a pierdut pentru ca a jucat slab, Bo a ajutat cat a putut Bayern, protejandu-i pe nemti de intrarile dure ale stelistilor si ignorandu-le in schimb pe cele ale bavarezilor. In plus, centralul a judecat in favoarea lui Bayern faza in care Bogdan Stancu a marcat, golul fiind anulat pe motiv de fault la portar.

Prestatia lui Larsen a reprezentat cel mai prost arbitraj pentru Steaua in cupele europene de la meciul cu Liverpool, din UEFA in 2004, cand a avut in Anglia un penalty neacordat in ultimul minut. "A fost gol valabil la Bogdan Stancu, rezultatul moral pentru mine este 1-1", a tipat Gigi Becali, furios ca nu a mai avut niciun ajutor de la "fluieras", ba chiar dimpotriva.

Ce regreta finantatorul acum este faptul ca nu trebuia sa se situeze in tabara varului Giovanni, care vrea sa-l schimbe pe presedintele FRF, Mircea Sandu, cu Gica Popescu. Atacat din toate partile, "Nasul" si-a luat mainile de pe Steaua. Membru influent la UEFA, Sandu il are la mana pe presedintele forului, Michel Platini, caruia i-a oferit pe tava voturile esticilor. Astfel se explica arbitrajele binevoitoare de care s-a bucurat nationala la EURO si faptul ca, in ultimul timp, nicio echipa romaneasca nu mai fusese furata in cupele europene.
Tags: mircea sandu  gigi becali  lucratura  
2089 vizite
Distribuie pe