Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Piţurcă a luat un Mercedes pe numele lui Marica
Evenimentul Zilei  - Miercuri, 24 Septembrie 2008
Victor Piţurcă a apelat la Ciprian Marica, de la VfB Stuttgart, pentru a cumpăra un Mercedes mai ieftin. Fotbaliştii de la echipa germană beneficiază de reduceri din partea producătorului.
 
Antrenorul echipei naţionale de fotbal a României a ajuns într-o situaţie de incompatibilitate morală faţă de funcţia pe care o ocupă, după ce acum două zile a recunoscut că şi-a cumpărat mai ieftin un automobil marca Mercedes, model CL500, prin intermediul internaţionalului Ciprian Marica, jucător pe care-l antrenează la naţională!

Selecţionerul a apelat la elevul său, Ciprian Marica, pentru a cumpăra un automobil cu 25.490 de euro mai ieftin decât preţul de catalog.

„Marica mi-a adus maşina. Din Germania i-au dat şi numărul, 666... Actele sunt făcute pe numele lui“, a declarat, senin, Piţi, ca şi cum ar fi normal ca un jucător să facă astfel de servicii tehnicianului naţionalei!

127.450 de euro, preţul de catalog

Întâmplarea pare neverosimilă şi ridică o problemă de moralitate. De ce a folosit antrenorul această modalitate pentru a-şi achiziţiona limuzina, al cărei preţ de catalog este de 127.450 de euro? Piţurcă a apelat la Marica deoarece atacantul beneficiază de o reducere de 20 la sută la produsele firmei Mercedes, unul dintre sponsorii formaţiei VfB Stuttgart, acolo unde fotbalistul român evoluează în prezent. Tehnicianul tricolorilor a economisit astfel, datorită serviciului făcut de elevul său, o sumă importantă: 25.490 de euro.

Jucătorul n-a putut fi contactat ieri, pentru a-şi spune punctul de vedere legat de acest caz. Pe numărul de Germania a răspuns mama jucătorului. „Ciprian nu mai foloseşte acest număr de telefon. Mi-a lăsat mie aparatul. Sunt mama lui“, ne-a declarat doamna Marica, care apoi a închis fără a oferi alte detalii.

Federaţia face zid viu în jurul selecţionerului, considerând că altele sunt probleme care ard la naţională. Surprinzător, preşedintele Mircea Sandu nu vede vreo problemă în faptul că antrenorul a apelat la un fotbalist pentru a-şi achiziţiona o maşină. „Nu e de acuzat Piţurcă pentru faptul că a procedat astfel. Este problema lui personală“, s-a poziţionat Naşu’ în apărarea subalternului său.
Tags: piturca  marica  mercedes  
3898 vizite
Distribuie pe