Locale Altele
Vineri, 16 Aprilie 2021
Vin, 16 Apr 2021
Piţurcă a luat un Mercedes pe numele lui Marica
Evenimentul Zilei  - Miercuri, 24 Septembrie 2008
Victor Piţurcă a apelat la Ciprian Marica, de la VfB Stuttgart, pentru a cumpăra un Mercedes mai ieftin. Fotbaliştii de la echipa germană beneficiază de reduceri din partea producătorului.
 
Antrenorul echipei naţionale de fotbal a Romniei a ajuns ntr-o situaţie de incompatibilitate morală faţă de funcţia pe care o ocupă, după ce acum două zile a recunoscut că şi-a cumpărat mai ieftin un automobil marca Mercedes, model CL500, prin intermediul internaţionalului Ciprian Marica, jucător pe care-l antrenează la naţională!

Selecţionerul a apelat la elevul său, Ciprian Marica, pentru a cumpăra un automobil cu 25.490 de euro mai ieftin dect preţul de catalog.

Marica mi-a adus maşina. Din Germania i-au dat şi numărul, 666... Actele sunt făcute pe numele lui, a declarat, senin, Piţi, ca şi cum ar fi normal ca un jucător să facă astfel de servicii tehnicianului naţionalei!

127.450 de euro, preţul de catalog

ntmplarea pare neverosimilă şi ridică o problemă de moralitate. De ce a folosit antrenorul această modalitate pentru a-şi achiziţiona limuzina, al cărei preţ de catalog este de 127.450 de euro? Piţurcă a apelat la Marica deoarece atacantul beneficiază de o reducere de 20 la sută la produsele firmei Mercedes, unul dintre sponsorii formaţiei VfB Stuttgart, acolo unde fotbalistul romn evoluează n prezent. Tehnicianul tricolorilor a economisit astfel, datorită serviciului făcut de elevul său, o sumă importantă: 25.490 de euro.

Jucătorul n-a putut fi contactat ieri, pentru a-şi spune punctul de vedere legat de acest caz. Pe numărul de Germania a răspuns mama jucătorului. Ciprian nu mai foloseşte acest număr de telefon. Mi-a lăsat mie aparatul. Sunt mama lui, ne-a declarat doamna Marica, care apoi a nchis fără a oferi alte detalii.

Federaţia face zid viu n jurul selecţionerului, considernd că altele sunt probleme care ard la naţională. Surprinzător, preşedintele Mircea Sandu nu vede vreo problemă n faptul că antrenorul a apelat la un fotbalist pentru a-şi achiziţiona o maşină. Nu e de acuzat Piţurcă pentru faptul că a procedat astfel. Este problema lui personală, s-a poziţionat Naşu n apărarea subalternului său.
Tags: piturca  marica  mercedes  
2826 vizite
Distribuie pe