Locale Altele
Duminica, 29 Ianuarie 2023
Dum, 29 Ian 2023
Rapid – Olimpia 6 - 0
GSP  - Vineri, 28 Septembrie 2012

Rapid Bucureşti a făcut scor cu Olimpia Satu Mare joi seara într-un meci jucat pe stadionul Giuleşti în 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal.
 

 

Sabău a mizat pe o echipă din care au făcut parte toţi indezirabilii ce n-au ajuns la formaţia secundă: Ilijoski, M. Roman, lotul petrecăreţilor format din Bozovici, Renan şi Glauber, dar şi Ioniţă, fotbalist ce până acum n-a fost pus la punct cu pregătirea fizică, informează Gazeta Sporturilor. După 25 de minute sterile, el a fost cel care a ieşit la rampă, reuşind "dubla" în doar 6 minute, un gol mai frumos decât celălalt.


 

Execuţia serii i-a aparţinut însă lui Renan, care în minutul 35 a prins un şut superb de la 30 de metri, la care Şuta a fost doar spectator în timp ce tabela arăta 3-0.


 

Brazilianul a vrut să repete execuţia după pauză, n-a reuşit, însă portarul oaspeţilor îi luase frica şi a scăpat pe sub el mingea în plasă (55). Sud-americanul l-a mai învins o dată pe nefericitul goalkeeper, tot cu un şut la firul ierbii (72), iar Ciolacu a găsit vinclul, după o ratare a lui Ilijoski (75). 6-0 şi rapidiştii şi-au mai îndulcit fanii după eşecul amar împotriva Stelei.

 

Rapidul merge în "optimi", eliminând o formaţie din Liga a III-a, care a făcut 10 ore cu autocarul şi care a reuşit să-şi creeze două ocazii bune de gol, câte una pe repriză, salvate de Albuţ. În plus, în prelungiri, Olimpia a irosit şi un penalty.


 

Olimpia Satu Mare: Şuta - Flavian, Micaş, Iuhaş, Homorozan - Villand, M. Pop - Ghiriti (Gavrilescu, 26), P. Dragoş (Dănilă, 70), Molnar - Feier (V. Marius, 46). Antrenor: Tiberiu Csik.

4087 vizite
Distribuie pe