Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
2.500 pachete cu ţigări descoperite de polițiștii de frontieră
Politia de Frontieră Satu Mare  - Vineri, 29 Martie 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare împreună cu lucrătorii D.J.A.O.V. Satu Mare, au desfăşurat, joi, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

 

Astfel, în municipiul Satu Mare, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control un autoturism marca Peugeot Boxer, înmatriculat în România.

 

Maşina a fost condusă de Octavian B. în vârstă de 26 ani, iar în autoturism se mai afla şi Ioan V. în vârstă de 22 ani, domiciliaţi în localitatea Halmeu, jud. Satu Mare

 

Existând suspiciuni că bărbaţii transportă ţigări de provenienţă ucraineană, autoturismul şi cele două persoane de sex masculin au fost conduse la sediul S.T.P.F. Satu Mare în vederea efectuării unui control amănunţit.

 

În maşină au fost descoperite 2.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de peste 11.100 lei.

 

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

 

Cei doi tineri sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală şi deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate corespunzător.

4062 vizite
Distribuie pe