Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un sătmărean, golgeter la ”piticii” lui Sporting Lisabona
Cristian Tudor  - Joi, 13 August 2009

La doar șapte ani, sătmăreanul Lucas Neag e deja o ...mică vedetă printre juniorii de la Sporting Lisabona. Acesta a reușit să câștige titlul de golgeter în campionatul ”piticilor” din Portugalia, iar antrenorii îi prevăd un viitor strălucit.

           

Bernard Lucas  e fiul sătmărenilor Lucian și Eniko Neag, care de aproape zece ani s-au stabilit în Portugalia, lângă Lisabona.

           

Tatăl băiatului, Lucian, este administratorul unei baze sportive la Estoril și în urmă cu doi ani l-a dus pe Lucas la o preselecție la Sporting.

Antrenorii Sérgio Govea si Juao Carvalhu s-au arătat încântați de calitățile lui Lucas, care i-a răsplătit în acest sezon cu 14 goluri marcate.

           

Piticii lui Sporting au terminat pe locul doi în Campionatul U7 al Portugaliei, iar cel mai important succes a venit în ultima etapă. Sporting a câștigat derby-ul cu Benfica, iar Lucas Neag a marcat de patru ori!

De remarcat că printre colegii de echipă ai lui Lucas se numără doi brazilieni, un italian și un englez.

           

Cu siguranță va mai trece multă apă pe fluviul Tejo până când Lucas Neag  va călca pe urmele lui Cristiano Ronaldo și va ajunge vedeta la echipa mare a lui Sporting. Începutul micuțului însă sună promițător... Baftă multă, Bernardo Lucas Neag!

 

Tags: copil  satmarean  golgeter  sporting lisabona  
5184 vizite
Distribuie pe