Locale Altele
Duminica, 29 Ianuarie 2023
Dum, 29 Ian 2023
Expo-show Mama și Copilul, în acest week-end la Piaţa Rex
Ella Bella  - Luni, 16 Martie 2015

În perioada 21-22 martie 2015, Maribel Party si Ella Bella organizează la Piata Rex din Micro 17 Târgul „Mama și Copilul” – un eveniment dedicat tuturor mamelor din municipul și județul Satu Mare.

Organizatorii își doresc să ofere șansa tuturor participanților să ia parte la un expo-show spectaculos și inedit, care își propune să apropie expozanții de publicul lor țintă format din mame și copii.

Cei mici vor avea parte de un spectacol special și gratuit oferit de animatoarea foarte îndrăgită de copii – ELLA BELLA – venită special pentru a le spune povești din lumea sa colorată. Copiii vor avea astfel posibilitatea de a se juca și învăța în același timp, iar mamele lor vor putea petrece alături de ei timp de calitate gratuit.

Copiii care frecventează toate grădinițele din oraș vor prezenta momente artistice deosebite pe scena centrală amenajată special pentru ei, iată un motiv în plus pentru a nu rata un astfel de eveniment!

Programul este posibil prin implicarea antreprenorilor locali si nu numai și-și propune să continue și în anii următori. Până în acest moment există in jur de 30 de astfel de antreprenori care și-au arătat interesul pentru participarea la eveniment, dar posibilitatea exploatării întregului spațiu este încă mare.

În cadrul târgului vor fi comercializate produse diverse - obiecte decorative, bijuterii, hăinuțe, produse de patiserie și jucării – în cele peste 40 de standuri puse la dispoziția antreprenorilor de către organizatori.

Aflat la prima ediție, Târgul "Mama și Copilul" își propune să vină în întâmpinarea antreprenorilor locali și a consumatorilor produselor specifice. Pentru ca participanții la târg să beneficieze de un cadru dedicat în care cererea și oferta să se întâlnească fără să fie nevoie de intermediari, spațiul de la Piața Rex va fi folosit doar în scopul comercializării produselor și serviciilor tematice.

Amenajarea acestuia va fi specifică, pentru ca atmosfera să fie prietenoasă cu cei mici și relaxantă pentru mamele acestora. Astfel, în interiorul Pieței Rex se vor amenaja centre de creație speciale pentru ca cei mici să învețe să picteze și să modeleze, asistați de un adult, în timp ce mamele lor vor putea să se ocupe de cumpărături în liniște.

Decorarea spațiului va fi realizată de către firma SC Maribel Party SRL, iar standurile vor putea fi personalizate în funcție de nevoile fiecărui expozant, pe măsură ce vor fi ocupate de către aceștia.

În Piața Rex se vor organiza și câteva sectoare de colectare a ajutoarelor pentru copiii defavorizați - oricine care este dornic să doneze jucării și hăinuțe, pe care nu le mai consideră necesare, este binevenit să le predea organizatorilor și să aducă astfel un zâmbet unui copil necăjit.

Târgul ”Mama și copilul”este un eveniment inedit pentru orașul și județul Satu Mare și se concentrează pe nevoile mamelor și copiilor – piese de bază ale oricărei comunități. Parteneri: Primaria si Consiliul Local Satu Mare.

6181 vizite
Distribuie pe