Locale Altele
Vineri, 23 Februarie 2024
Vin, 23 Feb 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patinoar la Real
Sergiu Lenghel  - Luni, 14 Decembrie 2009

Primul patinoar artificial din municipiul Satu Mare a fost inaugurat luni seara în parcarea supermarketului Real. O firmă din Sighetul Marmaţiei a investit nu mai puţin de 70.000 de euro pentru ca sătmărenii să poată practica acest frumos sport de iarnă.

 

Dintre oficialităţile locale, doar primarul Iuliu Ilyes a venit să vadă cum arată patinoarul artificial cu gheaţă din oraş, ce se întinde pe o suprafaţă de 350 mp.

Fiind o inaugurare în prezenţa presei locale, primii care s-au bucurat de această investiţie au fost ziariştii, care au încercat rând pe rând ghetele cu patine, că doar în prima zi a fost gratis.

 

De marţi, însă, o oră de patinaj se taxează cu 20 de lei, dar dacă veniţi cu patinele de acasă preţul este de doar 10 lei. Copiii au gratuitate, dacă sunt însoţiţi de părinţi, iar cei care vor să patineze trei ore încontinuu trebuie să ştie că a treia oră e gratuită.

 
Patinoarul este deschis zilnic între orele 10 - 22, până la sfârşitul iernii.

2755 vizite
Distribuie pe