Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Boitor se mărită
Sergiu Lenghel  - Luni, 4 Ianuarie 2010

Una dintre cele mai frumoase fete din Satu Mare, fosta Miss World România şi ocupanta locului II la Miss World 2006, Ioana Boitor are gânduri de măritiş.

Ea a ţinut să-i salute pe cititorii SM Online înainte de a porni spre Cluj-Napoca, unde este studentă în anul II la Drept.

 

Deşi va face doar 21 de ani în luna februarie, sătmăreanca este îndrăgostită lulea. E deja logodită cu fotbalistul Dorin Ţuţuraş, iar pe 11 septembrie vor face nunta.

 

Sunt împreună de doi ani, iar el joacă acum în liga secundă din Ungaria.

Cât despre planurile profesionale ale Ioanei, aceasta spune că îşi doreşte să ajungă magistrat, modeling-ul fiind un domeniu la care a renunţat la puţin timp după câştigarea concursului de frumuseţe din Polonia.

 

A refuzat mai multe oferte care o puteau readuce în lumina reflectoarelor şi nu acceptă nici un compromis.
 


Curtată intens de băieţaşii jmekeri din Sătmar, Ioana spune că preferă să iasă mai mult prin Cluj, viaţa de noapte din cluburile sătmărene lăsându-i un gust amar.
 

 
Recunoaşte că îi place să meargă pe la Obsession sau Bamboo, însă nu se consideră fiţoasă. Conduce un Opel primit de la părinţi, şofatul fiind una din pasiunile sale. Până va spune "DA", Ioana a promis cititorilor noştri că o vor mai vedea pe site, împreună cu iubitul ei.

18512 vizite
Distribuie pe