Locale Altele
Miercuri, 12 Iunie 2024
Mie, 12 Iun 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
BUG Mafia a băgat mare în Zambara
Sergiu Lenghel  - Duminica, 10 Ianuarie 2010

Uzzy, Caddy şi Tataee au făcut un show incendiar sâmbătă seara în clubul Zambara din Satu Mare. Concertul mult aşteptat de fanii hip-hop a fost unul fără cenzură, aşa cum s-au obişnuit băieţaşii care fredonau versurile celor de la BUG Mafia încă de prin anii "90.
 

 

Trupa bucureşteană a adunat aproape 500 de sătmăreni în discotecă, iar unii s-au pregătit special pentru acest concert şi au venit îmbrăcaţi în tricouri negre, inscripţionate "BUG MAFIA 2009 In lovin" memory of TANKY" - un fost membru al Commando Oli, mare fan al trupei, decedat anul trecut.


 

Până să înceapă concertul, tinerii au avut parte de muzică antrenantă mixată de rezidentul clubului Zambara, Dj Gabi, care anunţase exact la miezul nopţii că trupa "number one" din România se întâlneşte din nou cu publicul sătmărean.


 

Unii au aşteptat acest concert de foarte mult timp, iar pentru a nu rata întâlnirea cu idolii lor au parcurs zeci de kilometri. Vasile Mişco a venit tocmai de la Iojib împreună cu prietena sa, Renata, şi spune că are toate albumele scoase de trupa sa preferată.
 

 

"Sunt un fan înrăit al celor de la BUG Mafia. Încă din vremea liceului ascultam piesele lor. Cel mai mult îmi place <<Poveste fără sfârşit>>, îmi aduce aminte de armată. De obicei, nu prea venim pe la concertele altor formaţii, însă pe acesta nu-l puteam rata, mai ales că anul trecut nu am ştiut că au venit la Satu Mare" - afirmă tânărul de 29 de ani.
 

 

Concertul a ţinut aproape o oră, iar la final, cel care a rămas să facă poze cu fanii a fost Uzzy. Acesta nu uită niciodată să-şi aducă cu el şi celebra şapcă cu taurul de la "Chicago Bulls".
 


15819 vizite
Distribuie pe