Locale Altele
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Mie, 20 Ian 2021
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Anti Valentine Party
Sergiu Lenghel  - Duminica, 14 Februarie 2010

Cei care fac alergie deja la inimioare, bombonele şi ursuleţi de pluş au avut ocazia sâmbătă să rupă podelele pe rock adevărat.


Pentru al doilea an consecutiv, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" a organizat o rockotecă pentru toţi cei care au dorit să petreacă puţin altfel preziua Sfântului Valentin. Acest eveniment prefaţează super-concertul formaţiei Dirty Shirt, care va avea loc vinerea viitoare la "G.M. Zamfirescu".
 

 

Cheful Anti Valentine a reprezentat un bun prilej pentru unii să-şi aducă familia, spiritul rebel transmiţându-se din generaţie în generaţie, în opinia unui rockerist însurat. Un bun exemplu ni-l oferă Joe, aşa cum îi spun prietenii. Vekony Jozsef are 28 de ani şi a venit împreună cu soţia sa, Roxana, şi cei trei copii. Pe lângă rock, acesta se declară şi un fan al blues-ului şi recunoaşte că nu se dă în vânt după sărbătorile comerciale importate de la americani.
 

 

"Mai mult am venit pentru rockotecă. Nu sunt genul care să ofere flori, dar nu uit să-i spun soţiei că o iubesc în fiecare zi. Rockerii sunt văzuţi ca nişte duri, la fel şi muzica, însă există multe piese cu versuri destul de emoţionante" - afirmă Joe. Soţia sa îl aprobă şi îşi aduce aminte cum venea pe timpuri cu cei mici în cărucior la concertele de la Teatrul de Vară. "De Valentine"s Day vom fi acasă, îi pregătim pe copii să meargă la Veneţia, pleacă în excursie cu colegii de clasă" - spune Roxana.
 

 

Peti şi Lory, sunt doi prieteni care se distrau cu berea în mână, primul aducându-şi şi soţia. "Eu unul am venit cu soţia. Ne distrăm super, nu contează că e Valentine"s sau Dragobete, trebuie să te comporţi cu ea în aşa fel încât să sară la tine în braţe de fiecare dată când vă întâlniţi" - mărturiseşte Peti.
 

 

Cei care au plătit pentru biletul de intrare 5 lei au avut şansa să câştige în cadrul unei tombole mai multe premii surpriză, dar şi sticle de vin sau bere, care, bineînţeles, au fost golite în  câteva minute.
 

3051 vizite
Distribuie pe