Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Costume de carnaval de la Dream House
Florin Răchitan  - Joi, 25 Februarie 2010

OK, deci la grădiniţă e carnaval, la Liceul German e petrecere de Fasching, iar şefului de la multinaţională i-a trecut prin cap să organizeze un bal mascat, crezând că aşa se face „team-building”. Noa, dacă-i bal, apoi bal să fie!

 

Ăla micu’ vrea să fie Zorro, puştoaica a anunţat-o deja pe Frau că ea va fi Nicole de la Pussycat Dolls, iar HR Managerul de la firmă a bătut deja apropouri, la automatul de cafea, că tare i-ar plăcea să vă vadă în costum de muşchetară, asta în timp ce râdea singur la poanta cu care i-a înnebunit toată dimineaţa pe fetele de la Contabilitate: „Toate pentru unul, una pentru toţi”!

 

Bineînţeles că nu aveţi nici timp nici nervi să vă apucaţi să croiţi costume pentru toată familia. Bunica e depăşită de situaţie, fiindcă nici anul trecut n-a ştiut cum să croiască un costum de Britney Spears pentru nepoată, iar soţul n-are cum să v-ajute, fiindcă tocmai a sosit Costică şi vor repara toată ziua Loganul, în care au ascuns şi un bax de Gosser.

 

Noa bine, şi-atunci ce-i de făcut? Nu vă mai stresaţi, tocmai s-a deschis Dream House, unde găsiţi cele mai trăsnite costume de carnaval, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Dacă faceţi o vizită la magazinul de pe strada Marsilia nr.44, veţi avea posibilitatea de a alege din zeci şi sute de costume de basm, dar tot acolo puteţi să şi comandaţi costume originale, realizate după imaginaţia dumneavoastră.

 

Dream House închiriază costume pentru evenimente speciale, la preţuri foarte accesibile, astfel că nu trebuie să vă gândiţi la altceva decât să vă simţiţi bine la petrecere şi să urziţi un plan cu fetele despre cum să-l lăsaţi cu pantalonii în vine, în mijlocul sălii de bal, pe HR Managerul costumat în Căpitanul Barbăneagră.

 

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la 0748-529.273.

5372 vizite
Distribuie pe