Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Show-uri „fierbinţi” de Ziua Femeii
Sergiu Lenghel  - Duminica, 7 Martie 2010

Ca în fiecare an, de Ziua Femeii, cluburile sătmărene au fost rezervate în acest week-end exclusiv reprezentantelor sexului frumos, care s-au răsfăţat şi şi-au făcut de cap, la ce altceva dacă nu la show-uri de striptease masculin.
 

 

În clubul Insomnia, toate mesele au fost ocupate de doamne şi domnişoare care au venit cu „gaşca” pentru a-şi clăti ochii şi chiar pentru a pune mâna pe musculoşii care au pregătit nişte jocuri de roluri provocatoare.
 


 

Stripperii de la Masked Temptation, Magic Boys şi Backstage Boys le-au adus în extaz pe femeile prezente în club. Acestea au ţipat ore în şir, au făcut poze la foc automat, iar unele mai norocoase au avut parte şi de o …tăvăleală zdravănă.
  

Şi în clubul Bora Bora, fetele şi-au făcut de cap. Trupa "Flamingo Boys" s-a dezbrăcat pentru sătmărence, localul fiind plin până la refuz. Cei patru stripperi au încins atmosfera şi le-au provocat pe scenă pe doamnele şi domnişoarele prezente, unde acestea au avut parte de un dans „hot”, numai pentru ele. Cu siguranţă nu au rămas dezamăgite.
 


14133 vizite
Distribuie pe