Locale Altele
Vineri, 26 Februarie 2021
Vin, 26 Feb 2021
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Hip-hop is beautiful
Sergiu Lenghel  - Duminica, 14 Martie 2010

Sătmărenii sunt mari fani hip-hop. Sute de fani veniţi sâmbătă seara în clubul Insomnia dovedesc acestu lucru. Cei mai populari tineri artişti de hip-hop au făcut valuri şi la Satu Mare, Guess Who şi Spike având un succes nebun în rândul tinerilor.

 

Clubul a fost plin până la refuz, până şi locurile de la balcon fiind ocupate toate. Exact ca la concertul lui Puya de anul trecut, semn că muzica de cartier prinde bine prin Sătmar.

 

Băieţii şi-au făcut apariţia după miezul nopţii, făcându-şi cu greu loc prin publicul numeros.

Până să înceapă superconcertul, tinerii s-au "încălzit" alături de Mitza de la Agresiv, care a mixat hituri româneşti şi străine ale unor rapperi.

 

La intrarea în club s-au pus în vânzare albume cu invitaţii serii, iar sătmărenii nu s-au uitat la bani şi le-au cumpărat ca pâinea caldă.

 

Publicul a cântat alături de cei doi artişti piesele devenite deja celebre de pe albumele "Rămânem prieteni" semnat Spike şi "Locu’ potrivit" al lui Guess Who. Şi versurile melodiilor "TU" sau "Flori ilegale" au fost fredonate de sătmăreni, uimindu-i până şi pe cei doi hip-hop-eri care nu credeau că vor avea atâta priză la public.
 

 

Peste 500 de fani au avut parte de un show de zile mari, iar bis-ul a fost cerut aşa cum era de aşteptat pe melodia aflată în fruntea clasamentelor, adică în locul cel mai potrivit. Hip-hop-erii pregătesc un nou single ce se numeşte "Realitate" şi va beneficia în curând şi de un videoclip.
 

 

În ceea ce îi priveşte pe amatorii de distracţii, clubul Insomnia pregăteşte pentru weekendul viitor alte surprize. Vinerea va avea loc o nouă preselecţie a concursului Megadance, iar sâmbătă vor veni direct de pe litoral, DJ Coco şi MC Daloop, de la Club Alcatraz din Neptun şi Ring Costineşti.

2521 vizite
Distribuie pe