Locale Altele
Joi, 22 Octombrie 2020
Joi, 22 Oct 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Robbie Jay la Delahoya
Sergiu Lenghel  - Vineri, 21 Mai 2010

Cel mai mare festival de muzică electronică din Ardeal, Delahoya, îl va avea la pupitru şi în acest an pe sătmăreanul Robbie Jay. Festivalul a ajuns la ediţia a XIV-a şi se va desfăşura în perioda 21-23 mai, în parcarea Polus Center din Cluj-Napoca, într-un cort imens.

 

Printr-un workshop demonstrativ, sătmăreanul rezident în clubul Voodoo va oferi  publicului posibilitatea de a vedea cum se „lucrează” la platane.

Robbie Jay va face o demonstraţie live vineri seara pe un podium special amenajat în Polus Center.

 

Sătmăreanul a devenit o prezenţă obişnuită la Delahoya, mixând la festival pentru prima oară în urmă cu patru ani, iar din 2008 apare anual pe compilaţie.

În acest an apare împreună cu colegul său din Oradea, ReDub, cu piesa techno "Black Mamba", pe CD-ul ce reuneşte alţi 12 artişti producatori de top din ţară.

 

Compilaţia Delahoya 2010 va fi oferită gratuit sătmărenilor care vor veni pe data de 29 mai  în clubul Voodoo. Mai multe detalii legate de activitatea lui Robbie Jay puteti afla de pe site-ul oficial www.djrobbiejay.ro 

1248 vizite
Distribuie pe