Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Câştigaţi jocuri gratis la No Prisoner
SM Online  - Luni, 21 Iunie 2010

S-a deschis sala de jocuri No Prisoner, pe strada Ioan Slavici nr.46 (vis-a-vis de Liceul Sportiv), iar cu această ocazie patronul s-a gândit să dea jocuri gratis, că-i superofertă. Ca de obicei, trebuie doar să răspundeţi la o întrebare simplă pe SM Online.


 

Împătimiţii jocurilor pe calculator au de acum un adevărat Paradis la Satu Mare, la Clubul No Prisoner de pe str. Ioan Slavici nr.46, unde găsesc cele mai noi jocuri, în original, având ocazia să le şi testeze la faţa locului, pe nişte monitoare LCD ca la cinematograf.

 

În interiorul clubului sunt amenajate spaţii separate pentru fiecare jucător, care are la dispoziţie toată aparatura Playstation 3 necesară pentru a-şi trăi visele virtuale şi toţi primesc câte o cască audio, pentru a nu-i deranja pe alţii cu zgomotele războiului din Call of Duty.
 

 

Locul este ideal şi pentru găştile de amici, care pot să joace în reţea, în echipe de până la opt jucători. După atâta adrenalină şi emoţii, se pot răcori cu un suc sau o îngheţată pe terasa amenajată în lângă club şi decorată cu tot ce au văzut ei în lumea virtuală.

 

Dacă le place vreun joc şi vor să-l ia acasă, nici o problemă: din magazinul de software No Prisoner pot să cumpere cele mai noi versiuni originale ale jocurilor de succes, la cele mai bune preţuri posibile.


 

În această perioadă, jucătorilor împătimiţi li se pregătesc nişte surprize plăcute. Toţi cei care trec pentru prima dată pragul clubului No Prisoner de pe strada Ioan Slavici nr. 46 primesc automat două ore gratuite de joc. Dacă au consumat cele aceste ore, dar mai au chef de încă două ore gratuite de joc, trebuie doar să răspundă la întrebarea: „Unde se găseşte clubul No Prisoner”?

 

Vă rugăm folosiţi modulul de comentarii de mai jos pentru a scrie răspunsurile. Înregistraţi-vă cu nume sau nickname şi cu o adresă de e-mail validă, necesară pentru a-i anunţa pe cei care câştigă. Adresele de e-mail rămân confidenţiale, nu se publică. Tombola se desfăşoară până la sfârşitul lunii iunie, iar şanse de câştig au cinci cititori SM Online, pe care îi vom desemna în urma unei trageri la sorţi. Baftă!

4052 vizite
Distribuie pe