Locale Altele
Duminica, 22 Septembrie 2019
Dum, 22 Sept 2019
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
"Frozen Flashmob" la Real
Sergiu Lenghel  - Joi, 5 August 2010

Ce aţi face dacă în timp ce vă aflaţi la shopping s-ar aduna mai multe persoane să danseze chiar în faţa dumneavoastră? Răspunsul îl puteţi afla vineri la hypermarketul Real, unde coregrafa Erika Lucaci pregăteşte o nouă surpriză sătmărenilor.

 

Succesul pe care l-a avut în luna martie cu primul ei flashmob realizat la Real i-a făcut pe cei din conducerea hypermarketului să-i lanseze o nouă invitaţie.

De această dată, cei care vor fi luaţi prin surprindere în timp ce îşi vor face cumpărăturile vor avea parte de un "Frozen Flashmob", în cadrul căruia dansatorii se vor răspândi printre raioane, urmând ca la ora 17.30 să-şi intre fiecare în rol.

 

"În România nu a mai fost acest gen de flashmob în incinta unui super sau hipermarket. O singură dată a fost în 2008 la Bacău, dar pe stradă, în faţa unui magazin" - spune Erika Lucaci, cea care a reuşit sâmbăta trecută să doboarea recordul pe ţară la flashmobul cu cea mai lungă durată.

 

Singurul "Frozen Flashmob" din lume desfăşurat în incinta unui supermarket l-au avut englezii. În anul 2007, în oraşul Manchester, mai mulţi clienţi aflaţi la cumpărături au rămas neclintiţi preţ de câteva minute. Cam aşa ceva vom vedea şi noi vineri...
1631 vizite
Distribuie pe