Locale Altele
Luni, 15 Aprilie 2024
Luni, 15 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Atmosferă incendiară în noul Deja Vu
Sergiu Lenghel  - Luni, 9 August 2010

După o pauză de câteva săptămâni bune s-a redeschis fostul club Bora Bora. Petrecerea de inaugurare s-a dat sâmbătă seara, iar tineretul din Satu Mare nu putea rata o distracţie pe cinste, cum se anunţa că va fi în noul Deja Vu.


 

Amplasat în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, noul club Deja Vu are toate şansele să fie un „aspirator” pentru tineri. Poate cea mai importantă modificare a fost amenajarea barului în mijlocul discotecii, o idee inspirată a managerului Romeo Sarca, care a lucrat cot la cot cu barmanii toată noaptea.


 

Sticlele de whisky nu lipseau de la nicio masă, iar cocktailurile s-au vândut ca pe bandă rulantă. Unele fetele mai norocoase au avut parte de cocktail gratuit din partea casei. Nici băieţii nu au lăsat berea să stea prea mult timp la rece.


 

Mişcările lascive ale celor două animatoare sexy aduse de la Cluj, care au dansat pe bar, au constituit un adevărat deliciu pentru reprezentanţii sexului tare.


 

Surpriza cea mare a fost însă apariţia unei alte bombe sexy, o sălăjancă "adoptată" de Satu Mare. DJ Lanna şi-a făcut intrarea în jurul orei 1.00, înlocuindu-l la platane pe rezidentul clubului, DJ Pepe. Bruneta a făcut un adevărat show într-o ţinută marinărească.
 

 

Şi pentru că la un party adevărat nu putea lipsi mireasa "furată" de la nuntă, aceasta şi-a făcut apariţia după miezul nopţii. O blondă care tocmai şi-a pus pirostriille a uitat de lăutarii de la propria nuntă şi a dansat alături de alţi nuntaţi pe ritmuri de club în locul care cu siguranţă va fi plin şi în week-endul următor.

24426 vizite
Distribuie pe