Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Satu Mare got talent
Sergiu Lenghel  - Marti, 10 August 2010

Noris şi Réka se pregătesc pentru super show-ul "Românii au talent". Pentru ca cei doi sătmăreni să ajungă în finala unde marele premiu este de 120.000 euro, ei trebuie să treacă mai întâi de preselecţia organizată pe 24 august la Cluj.


 

Emisiunea care va fi difuzată la ProTV a trezit interesul tinerilor pasionaţi de dansul extrem. Unul face break-dance, iar celălalt se mişcă pe orice, adică pe dance mix. Chiar dacă nu le-ar strica să se "bată" pentru premiul pus la bătaie, Noris şi Réka spun că s-au înscris la acest concurs mai mult pentru distracţie.


 

Lobonţiu Noris Menotti face parte din trupa sătmăreană B.Element, însă a decis să participe de unul singur la preselecţie. Face break-dance de şase ani şi speră ca talentul său să fie remarcat şi de juriu. "Exersez şi mănânc mult spanac. Merg acolo pentru a mă simţi bine, nu contează neapărat să trec de preselecţie, deşi ar fi extraordinar asta" - afirmă tânărul de 18 ani, elev al Colegiului Tehnic "Traian Vuia".
 

 

Împreună cu trupa sa are în palmares mai multe premii obţinute la diferite evenimente, în anul 2005 aflându-se pe podium la finala "Media Promotion" de la Târgu Mureş. "Pe data de 24 merg la Cluj şi voi da tot ce pot din mine. Apoi, pe 28 august merg cu băieţii la Budapesta, suntem invitaţi să dansăm pe acoperişul de la West End Mall" - spune Noris, care visează să ajungă inginer topograf.


 

Noris nu va fi singurul sătmărean de la preselecţia "Românii au talent". Réka Lazin, studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj, s-a înscris şi ea pe site-ul concursului.


Blonda îşi doreşte să lucreze în domeniul chinetoterapiei, dar sportul rămâne marea ei pasiune. Datorită iubirii pentru sport a intrat şi în gaşca băieţilor pasionaţi de stilurile de dans pe care le vedeam în urmă cu câţiva ani doar în filmele americane. Face parte din trupa clujeană "Footprints", fosta Mad Zone, şi speră să facă o impresie bună la preselecţie.

 

La "Românii au talent", emisiune realizată după modelul show-ului cu cel mai mare succes în Occident, sunt aşteptaţi toţi cei care au vreun talent deosebit, indiferent că este vorba de dansat, cântat, mersul pe picioroange sau numere spectaculoase de magie. Prezentatori vor fi vedetele Smiley şi Pavel Bartoş, care ne vor ţine lipiţi de televizoare în această toamnă.

3303 vizite
Distribuie pe