Locale Altele
Vineri, 3 Iulie 2020
Vin, 3 Iul 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreanca sexy din Spania și-a „înnebunit“ propriul văr
Cancan.ro  - Marti, 12 Octombrie 2010
Blonda din Satu Mare care i-a înnebunit pe spanioli după ce a apărut goală pe coperta unei reviste face ravagii şi în propria familie.


Invitată în Italia, unde şi-a petrecut concediul alături de rudele apropiate, Mihaela Gherman, alias "Bomba sexy din Spania", a vizitat obiectivele turistice, însă nu a ratat ocazia de a bea un capucino împreună cu vărul său şi soţia acestuia.

La ieşirea din cafenea, Mihaela s-a oprit să discute cu o persoană, iar în acea clipă vărul ei nu s-a putut abţine de la un gest deplasat. S-a aplecat ca să vadă mai bine fundul bombat al blondei şi a rânjit cu subînţeles.
 


Scena a fost imortalizată chiar de soţia "tăuraşului", care, amuzată, i-a făcut-o cadou Mihaelei. La rândul ei, "Bomba sexy" a simţit nevoia să împărtăşească amintirea, aşa că a postat-o pe un site de socializare.
 

Sătmăreanca s-a făcut remarcată în Peninsula Iberică în cadrul unui reality-show în care a concurat împotriva a 15 femei pentru a câştiga inima unui bărbat, apoi a pozat sexy pentru coperta unui celebru săptămânal din Spania.
 

4769 vizite
Distribuie pe