Locale Altele
Luni, 18 Ianuarie 2021
Luni, 18 Ian 2021
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Secretul sătmăreanului Florin Gardoş: «Am iubită înţelegătoare»
Libertatea.ro  - Luni, 18 Octombrie 2010
Sătmăreanul Florin Gardoş (21 de ani), una din revelaţiile Stelei în debutul acestui sezon, spune că Marius Lăcătuş şi suporterii l-au mobilizat pentru derby-ul cu Dinamo şi că un atu al său e că are o prietenă, sătmăreanca Cristina Ilieș,  care înţelege neajunsurile vieţii de sportiv.

Libertatea: Cum v-a mobilizat antrenorul pentru meciul cu Dinamo?

Florin Gardoş: Simplul fapt că suntem antrenaţi de Marius Lăcătuş, idolul meu şi al multor colegi în copilărie, e destul pentru a fi pregătiţi de înfruntarea de mâine. Apoi, vedem ce importanţă are meciul pentru suporteri care ne transmit şi nouă acea stare specială. Ne motivăm singuri, nu mai e nevoie de un alt stimulent. Acest lucru l-au simţit şi cei din conducere, domnii Becali şi Duckadam, care nu ne-au transmis ceva special înainte de înfruntarea cu Dinamo.

Dinamo l-a vrut când avea 16 ani

Eşti stelist de mic?

Da, şi nu mint! Aveam 16 ani, jucam la Someşul Satu Mare, în Liga a III-a, şi au existat discuţii să fiu transferat la Dinamo. Cluburile nu s-au înţeles, nu ştiu din ce motive. Eu sunt fericit că a ieşit aşa. Şi în vară am avut posibilitatea să mă transfer la alte echipe bune, nu neapărat cele din Bucureşti. Am încercat să mai trag de timp pentru a vedea ce oferte mai apar, dar nu mă aşteptam să ajung la Steaua. Mi-am văzut visul cu ochii.

E greu în Bucureşti, fără prietena ta rămasă la Satu Mare?

Suntem împreună de peste trei ani. Din aceştia, doar primul am locuit la Satu Mare, după aceea m-am transferat la Concordia Chiajna. Relaţia la distanţă e mai grea, dar merge destul de bine, deoarece iubita mea e înţelegătoare. Cristina mai vine la mine, unde stă câteva zile. Acum nu poate fi vorba să se mute în Bucureşti, deorece lucrează în Satu Mare.

Când ai ieşit în club ultima dată?

Ultima dată am ieşit la Satu Mare, nu în Bucureşti, deci a trecut ceva timp. Nu sunt un adept al vieţii de noapte. Contează să ai o activitate extrasportivă ordonată, pentru a fi în formă.

4492 vizite
Distribuie pe