Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Evelyn Maris este Miss Boboc „Doamna Stanca”
Florin Răchitan  - Sambata, 23 Octombrie 2010

Zece fete, una mai frumoasă ca cealaltă, au concurat vineri seara pentru titlul de Miss Boboc al Colegiului Naţional „Doamna Stanca” într-un spectacol desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 
Tematica show-ului a fost la fel de captivantă ca frumuseţea concurentelor: Miss Agent Secret. Boboacele au intrat în scenă pe un fond muzical din coloana sonoră a filmelor „Golden Eye” şi „Mission Impossible”, prezentând o coregrafie care a ridicat în picioare publicul din sala arhiplină.
 




 

Au urmat probele de concurs, cele mai apreciate de public fiind, pe lângă defilarea concurentelor în ţinute casual şi de seară, dansurile populare reprezentative pentru ţări europene sau exotice, precum Spania, Brazilia sau Japonia.













 

În timp ce juriul delibera, elevii Ştefana Vaida, Petruţ Bianca şi Iosif Patrik i-au încântat pe spectatori cu nişte cover-uri pe care publicul le-a cântat cu ei.
 


 

În urma deciziei juriului, Miss Boboc „Doamna Stanca” 2010 a fost desemnată Evely Maris, iar pe locurile II şi III s-au clasat Roxana Bogdan, respectiv Cintia Mursa.
 



 

După ce s-au achitat cu brio de sarcinile de prezentatori, Mihai şi Florin de la Hi-Q au încheiat seara cu un recital de excepţie, după care toată lumea a petrecut până dimineaţa la after-party-ul găzduit de clubul Deja Vu.



11458 vizite
Distribuie pe