Locale Altele
Duminica, 5 Iulie 2020
Dum, 5 Iul 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O sătmăreancă, premiată la concursul internaţional de frumuseţe
Ioana Gavrău  - Vineri, 5 Noiembrie 2010

A fost desemnată cel mai bun hair stylist al anului 2010 la categoria Culoare. Este vorba despre sătmăreanca Beata Kovacs, de 27 de ani, profesionistă în domeniul coafurii.
 


Tânăra a participat la un concurs internațional organizat de revista Estetica și a reușit să detroneze cei mai mari profesioniști din domeniu. Înscrierea la concurs s-a făcut online, pentru fiecare categorie în parte: culoare, tunsoare, comercial și avantgarde.

 

„Este vorba despre un concurs internațional organizat pentru România și Republica Moldova. Estetica este o revistă internațională care apare doar de patru ori pe ani“, a spus tânăra.


 

Sigură pe talentul ei, Beata și-a chemat două prietene la salon și le-a rugat să accepte o schimbare în ceea ce privește coafura. „Nu m-am gândit la un model anume înainte de a începe tunsoarea. Nu vreau să copiez pe nimeni. Totul pornește din interior, depinde de fiecare persoană în parte“, a spus Beata.

 

Locul I la Culoare

 

În septembrie, coafeza a fost sunată de reprezentanții revistei care i-au spus că se află printre cei 15 finaliști. Pentru a afla rezultatul, aceasta a fost invitată la Gala Estetica, eveniment organizat în cadrul Romexpo București. „La telefon nu mi-au dat detalii“, a spus tânăra.

 

La decernarea premiilor, Beata a fost desemnată câștigătoarea premiului I la categoria Culoare. „A fost o supriză pentru mine. Am câștigat cu o tunsoare fashion, cu breton plin, în care am folosit un reflex de culoare“, a declarat Beata.


 

Suprizele pentru tânără nu s-au oprit aici. Aceasta a câștigat și locul al III-lea la categoria Tunsoare. „Alexandra, modelul meu, a avut o tunsoare stil bob, graduat, iar styling-ul a fost cu   bucle lejere“, a mai spus Beata.


 

În ediţia din decembrie a revistei Estetica vor apărea și cele două tunsori ale sătmărencei. Este singura din județ care a reușit să exceleze în acest domeniu.

 

Lucrează pe cont propriu

 

Tânăra și-a început anii de ucenicie în 2003, iar până în 2006 a lucrat sub stricta îndrumare a coafezei Gabrielei Constantin, de la Green Galery.

 

„Din 2008 lucrez ca și independentă la Salonul de frumusețe și remodelare corporală Beauty Land. Îmi place să creez culori care ies în evidență, dar în același timp să fie cât mai naturale“, a spus Beata Kovacs.


 

Clientele tinerei sunt extrem de mulțumite, fiind totodată deschise la schimbări. „Eu vreau să țin pasul cu moda și de aceea de fiecare dată recomand clientelor coafuri noi, culori deosebite. Anul aceste se poartă buclele rebele și culoarea cărămizie“, a declarat Beata Kovacs. 

7760 vizite
Distribuie pe