Locale Altele
Duminica, 5 Februarie 2023
Dum, 5 Feb 2023
Calendar sexy cu ciocolată
Ioana Gavrău  - Vineri, 15 Aprilie 2011

Fabrica de ciocolată din Odoreu „Muller și Prietenii“ a lansat pe piață un produs inedit. Este vorba despre o cutie cu ciocolată „decorată” cu un calendar sexy ce marchează zilele Adventului catolic, în perioada de dinaintea Crăciunului. Produsul este fabricat la Odoreu și  se exportă cu precădere în ţările occidentale.


 

Nu mai puțin de 500.000 de astfel de exemplare se fabrică în această perioadă. Pe ambalajul de carton sunt tipărite fotografii cu modele feminine şi masculine în ipostaze „fierbinţi”. Pe toată cutia sunt împrăştiate, asemenea unui puzzle, mici „ferestre” pe care cumpărătorii trebuie să le deschidă câte una în fiecare zi a Adventului.


 

Fiecare fereastră ascunde câte-o ciocolăţică în formă de inimioară, iar cei care le savurează în serile lungi de iarnă vor avea surpriza să găsească sub fiecare ciocolată câte-o fotografie sexy.  

 

„Este unul dintre cele mai bine vândute produse ale corporației. Anul trecut am fabricat  în jur de 250.000 de bucăți, iar anul acesta am ajuns la 500.000. Cu siguranță cifra va crește anual“, a spus Camil Burian, administratorul fabricii din Odoreu.


 

Produsul se poate cumpăra și de la fabrica din Odoreu, însă nu are priză la publicul din județul Satu Mare. „Pentru catolicii din România, Adventul nu este o sărbătoare din cale afară de populară, însă clienţii din Occident, din Germania mai ales, o savurează din plin” - a mai spus Camil Burian.

7315 vizite
Distribuie pe