Locale Altele
Joi, 28 Septembrie 2023
Joi, 28 Sept 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cel mai mare tobogan cu apă la Ştrandul Termal Carei
SM Online  - Duminica, 17 Iulie 2011

Aţi alunecat vreodată pe toboganul uriaş de la Hajduszoboszlo? Cel de la Ştrandul Termal Carei, cunoscut sub numele de „Kamikaze” este mai mare, are o înălţime de 9 metri, iar alunecarea din vârful lui este o experienţă ce cu siguranţă nu poate fi uitată prea repede.
 

 

El are şi un „frate mai mic”, poreclit UFO, în care cei curajoşi se învârt ca într-o pâlnie înainte de a cădea în piscină.


 

Cei mai îndrăzneţi şi cu chef de glumă au găsit repede metode prin care pot să le răcoreacsă şi pe fetele adunate pe marginea piscinei: în momentul căderii în apa cristalină din piscina de la baza celui mai mare tobogan din regiune, ei dau puternic din mâini şi din picioare, stropind astfel tot ce mişcă în afara piscinei.
  

Aceasta este cea mai nouă distracţie la Ştrandul Termal Carei, care îi aşteaptă în continuare pe sătmăreni cu nenumărate variante de petrecere plăcută a timpului liber.


16339 vizite
Distribuie pe