Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cine să cânte la Zilele Oraşului? Propuneţi interpreţii preferaţi!
SM Online  - Vineri, 16 Martie 2012

În calitate de organizator principal al manifestărilor ocazionate de Zilele Oraşului Satu Mare, care se vor desfăşura în perioada 25 – 27 mai 2012, Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” solicită cititorilor SM Online să îşi exprime opiniile şi să facă propuneri cu privire la trupele sau interpreţii pe care vor să-i vadă pe scenă în timpul concertelor.

 

În principiu, capetele de afiş trebuie să satisfacă gusturile muzicale ale diferitelor generaţii, astfel că se acceptă chiar două trupe reprezentative, una pentru tineret şi alta pentru spectatorii mai maturi, care doresc să asculte muzică de calitate, asigurată de interpreţi renumiţi şi cu multă experienţă în activitatea artistică.

 

Condiţia ar fi ca propunerile să cuprindă, pe cât posibil, numele unor formaţii sau interpreţi care nu au mai concertat în ultimii ani la Satu Mare ori nu au ajuns niciodată în oraşul nostru.

 

În urma propunerilor formulate de cititorii SM Online, organizatorii de la Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” vor lua legătura cu impresarii artiştilor preferaţi de sătmăreni şi vor încerca să-i aducă la Satu Mare, dacă aceştia nu vor avea alte obligaţii contractuale pentru perioada respectivă.

 

Aşadar, vă invităm să scrieţi numele interpretului sau formaţiei muzicale preferate la rubrica de comentarii, adăugând, eventual, şi argumente pentru alegerea acestora. Organizatorii Zilelor Oraşului Satu Mare ne-au asigurat că vor ţine cont de toate propunerile!

6126 vizite
Distribuie pe