Locale Altele
Vineri, 7 Octombrie 2022
Vin, 7 Oct 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Şuie Paparude la primul festival de muzică electronică din Sătmar
Asalt Fonic  - Marti, 14 August 2012

Asalt Fonic organizează primul festival de muzica electronica din Satu Mare, ce se va desfasura în zilele de vineri si sambata, 17-18 august, în fosta zona de agrement numita Campus Noroieni, la 9 km de centrul oraşului Satu Mare.

 

La N-Fest aveti ocazia sa îi vedeti pe: Far Too Loud - UK, Şuie Paparude, Bass Turbat, East Roots, Phoneme, Dj Sauce, Disco Bears, Grid & Beast, Muhaha, Robbie Jay si gasca Asalt Fonic: Christian, Elusion si Sebăştinaş.

 

Programul la scena principala va fi de la ora 17 la 8 dimineata, iar clubul in aer liber va avea program non-stop. Preţul biletelor este de 45 lei/zi, iar abonamentul pe ambele zile este de 80 lei. Biletele pot fi achizitionate doar la faţa locului.

 

In pretul biletului intra facilitati precum campare gratuita in zona amenajata, acces la dusuri si la clubul in aer liber amplasat langa locatia festivalului.
2946 vizite
Distribuie pe