Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înscrieri pentru concursurile de AugustFest şi Zilele Careiului
Direcţia de Cultură Carei  - Marti, 14 August 2012

Direcția de Cultură și Sport din cadrul Primăriei Carei, în colaborare cu Sala Fit Force organizează în data de 22 august, de la ora 17, cu ocazia festivalului AugustFest, concursul regional „Cel mai puternic bărbat”.

Concursul se va desfășura pe terenul de handbal din Parcul dendrologic. Înscrierile se fac personal la sala Fit Force din Carei, str. Progresului nr. 12 până la data de 18 august. Persoană de contact: Daniel Mureșan - 0749-110.418.

 

Direcția de Cultură și Sport organizează în data de 26 august de la ora 20, în cadrul Festivalului Villa Karul, concursul de frumusețe Miss și Mister Carei. Înscrierile se fac la Casa de Cultură până la data de 22 august, în timpul săptămânii între orele 9:00-13:00. Persoană de contact: Raluca Păvăluc - 0745-675.240.

 

Direcția de Cultură a municipiului Carei, în colaborare cu Baza Sportivă Union Sport din Carei și Asociația Tapo, organizează, cu ocazia festivalului Villa Karul, Cupa Contitech-Villa Karul la minifotbal și Cupa Villa Karul la tenis de masă.

 

Cupa de minifotbal se va desfășura sâmbătă, 25 august, la Baza Sportivă Union Sport din Carei. Înscrierile se pot face telefonic la  0728-883-238, persoană de contact - prof. Tabi Zsolt. Nu se percepe taxă de înscriere.

 

Cupa de tenis de masă se va desfășura în ziua de 25 august, de la ora 10, la Sala de tenis de masă din Piața Eliberării, iar înscrierile se vor face gratuit la fața locului.

 

Direcția de Cultură mulțumește domnilor Papp Zsolt, Tabi Zsolt și Mircea Podoba pentru implicarea personală în organizarea evenimentelor sportive desfășurate de Zilele Municipiului Carei.

3360 vizite
Distribuie pe