Locale Altele
Vineri, 7 Octombrie 2022
Vin, 7 Oct 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Creative Hobby Shop la Satu Mare
SM Online  - Marti, 11 Septembrie 2012

Dacă nu mai aveţi inspiraţie în ceea ce priveşte cadourile pe care doriţi să le oferiţi celor dragi sau decoraţiunile casei dumneavoastră ori, pur şi simplu, nu mai ştiţi cu ce jucării să-i mai surprindeţi pe cei mici, vă sugerăm să treceţi pragul Creative Hobby Shop deschis recent la Satu Mare, pe strada Ştefan cel Mare nr.2, mai precis în curtea clădirii respective.
 

 

Garantăm că vă va reveni imediat inspiraţia, la vederea gamei bogate şi variate de produse specifice activităţilor de hobby.

 

Nu mai puţin de 150 de feluri de mărgele, care aşteaptă să fie înşirate pe coliere pe care le puteţi personaliza în funcţie de gusturile dumneavoastră sau ale celor cărora vreţi să le oferiţi cadou, dar şi nenumărate brăţări, inele sau cercei aşteaptă să le admiraţi şi să le probaţi.

 

Alte 130 feluri de vopsea în toate culorile curcubeului, inclusiv cele folosite pentru face-painting, sunt puse în vânzare alături de alte chimicale sau lipici pentru lemn, ceramică ori textile.

 

Nu lipsesc nici feluritele obiecte pentru decoraţiuni interioare – ceasuri de perete, rame pentru fotografii sau picturi, vaze pentru flori, şerveţele sau cutii elegante pentru bijuterii.

 

Toate acestea le găsiţi la preţuri foarte accesibile la Creative Hobby Shop, la preţuri foarte accesibile, zilnic între orele 9 – 19, iar sâmbătă între orele 9 – 14.

6166 vizite
Distribuie pe