Locale Altele
Duminica, 5 Aprilie 2020
Dum, 5 Apr 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lovit de criză, Gigi îşi vinde Maybach-ul
Libertatea  - Vineri, 28 Noiembrie 2008
Conform unor apropiaţi ai finanţatorului Stelei, acesta se gandeşte din ce in ce mai serios să renunţe la celebrul său Maybach 62S, pe care a plătit o jumătate de milion de euro la inceputul anului 1995 şi care ar valora azi 250.000 de euro.

Se pare că Gigi a anunţat producătorul Daimler Chrysler-Mercedes că renunţă la avansul pe care l-a achitat la începutul acestui an pentru achiziţia noului Maybach 62S Long, în valoare de 650.000 de euro. Iniţial, Gigi avea de gând să-i cedeze maşina veche unuia dintre nepoţii săi preferaţi, însă criza prin care trece l-a făcut să se răzgândească.

Conform unor surse din apropierea latifundiarului, Gigi Becali va cere pe maşina sa mai puţin de jumătate din suma cu care aceasta a fost achiziţionată. Lucru normal, mai ales că Maybach-ul a fost lovit de mai multe ori şi uneori reparat chiar la service-uri de cartier. Gigi Becali nu a avut niciodată asigurare la maşină, care de altfel s-ar fi ridicat la peste 20.000 de euro anual.
Tags: gigi becali  maybach  vanzare  
1227 vizite
Distribuie pe