Locale Altele
Duminica, 21 Aprilie 2024
Dum, 21 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Moni va prezenta Revelionul in bikini
Agenda  - Joi, 18 Decembrie 2008
In timp ce PRO TV şi Antena 1 se intrec, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, in a oferi telespectatorilor emisiuni şi filme care să ii binedispună pe romani, TVR Internaţional mizează pe nurii Monicăi Columbeanu, care va prezenta noaptea dintre ani în bikini.
 
Soţia lui Irinel Columbeanu va da startul primei ediţii de iarnă a spectacolului “Iarna e ca vara”.

Monica Columbeanu va fi, de Revelion, gazda primei ediţii de iarnă a spectacolului “Iarna e ca vara”, eveniment organizat de Primăria Municipiului Mangalia şi transmis în direct la TVR Internaţional. La miezul nopţii, soţia lui Irinel îşi va face apariţia pe scenă într- un costum de baie Budoar. 

La Antena 1, distracţia de Crăciun începe din 23 decembrie de la ora 17.00, când emisiunea lui Mădălin Ionescu, “Acces Direct” se va umple cu Moşi Crăciun.

În aceeaşi seară, Dan Capatos îşi va aranja şosetele sperând că nu va fi ocolit de Moş şi de invitaţii veniţi pe măsura ocaziei. Ziua de Ajun va începe cu un matinal mai haios ca niciodată, unde, alături de Răzvan şi Dani, vor fi Matteo, Paula Seling, Narcisa Suciu, Andreea Bălan si grupul de copii Meloritm.

Programul Antenei 1 va continua cu concertul caritabil “Crăciun Cristalin”, iar mai târziu, Ovidiu Cuncea şi Roxana Ionescu vor aduce în faţa telespectatorilor pe cei 24 de micuţi calificaţi în finala show-ului “Vreau să fiu vedetă”.

În prima zi de Crăciun, Răzvan şi Dani aduc veselia în casele românilor cuţdiţie specială a emisiunii “Neatza”, care va începe la ora 13.00.

-La PRO TV, Crăciunul ţine nu una, ci trei zile. Astfel, în Ajun, Cristi Tabără are o ediţie specială a emisiunii “Dăruieşti şi Câştigi!”, avându- l ca invitat de onoare chiar pe Moş Crăciun, care vine încărcat cu daruri. Seara continuă cu superfilmul, “Troia”, o poveste incredibilă cu Brad Pitt şi Orlando Bloom.

De asemenea, telespectatorii PRO TV vor primi în dar concertul extraordinar de Crăciun al lui Ştefan Bănică jr. În ziua de Crăciun va rula filmul de animaţie “Povestea unui rechin”.

Cătălin Măruţă a pregătit şi el telespectatorilor PRO TV o ediţie specială a emisiunii “Happy Hour” dedicată Sărbătorilor de iarnă.

Distracţia continuă cu un “Crăciun cu familia Krank”, o comedie savuroasă cu Tim Allen şi Jamie Lee Curtis. Filmul va fi urmat de o ediţie specială “O-la-la”, prezentată de Andra.

Tags: monica  columbeanu  revelion  bikini  
2900 vizite
Distribuie pe