Locale Altele
Duminica, 26 Martie 2023
Dum, 26 Mar 2023
Baby got boobs! Topul sânilor de vedete din România
Click  - Luni, 26 Ianuarie 2009

Anamaria Prodan se poate lăuda acum cu performanţa de a avea, dintre toate vedetele din România, cei mai mari sâni.

Sexy-impresara măsoară acum la nivelul bustului nu mai puţin de 107 cm, cu 10 cm mai mult decât avea înainte de venirea pe lumea a lui Laurenţiu Reghecampf junior.

Astfel, dacă la începutul acestui an, Anamaria se clasa pe poziţia secundă în topul sânilor, cu 97 de cm, acum ea i-a luat faţa rivalei sale Rita Mureşan, care se mândrea cu cei 106 cm în bust, trecând pe primul loc. Dat fiind că Laurenţiu Reghecampf junior a fost un bebeluş destul de vânjos la naştere a cântărit 3.300 kilograme , Anamaria Prodan a luat în timpul sarcinii în greutate peste 25 de kilograme. Acestea şi-au pus amprenta şi pe circumferinţa bustului, care a crescut cu nu mai puţin de 10 cm.

“Acum am sânii mai mari, deşi am dat jos de la naştere şi până acum peste 20 de kilograme. Mai vreau însă să mai slăbesc încă vreo 6 kilograme pentru a fi cu adevărat mulţumită”, ne-a declarat sexy-impresara, care poartă acum sutiene mărimea americană 36 , echivalent la noi cu mărimea 38 D .

Şi-a micşorat sânii chirurgical

Pe 8 ianuarie 2008, Anamaria Prodan a suferit o intervenţie chirurgicală de micşorare şi, implicit, ridicare a sânilor. Vedeta a hotărât atunci să-şi reducă bustul cu un număr, întrucât a observat o uşoară tendinţă de lăsare a acestuia.

Anamaria a fost operată la Timişoara, la clinica Brol, iar intervenţia a costat-o nu mai puţin de 2.000 de euro. Cu acest prilej, ea şi-a întinerit bustul, l-a făcut mai ferm şi mai apetisant decât era, fiind foarte mulţumită de rezultat. Anamaria Prodan a spus că decizia de ridicare a sânilor a fost luată după o discuţie avută cu soţul ei Laurenţiu Reghekampf, care şi-a dat acordul fără rezerve.

Luciu, bust de milioane

Nicoleta Luciu 30 de ani are cu siguranţă cei mai mediatizaţi sâni din România, situaţie care n-a stânjenit-o, ci din contră, a flatat-o pe vedeta postului Acasă TV.

După ce a născut, Nicoleta a mai câştigat ceva centimetri, asta şi pentru că s-a îngrăşat foarte mult.

Ea măsoară acum aproape 103 centimetri, însă poate scădea din cauza dietelor.Rita Mureşan a făcut victime cu decolteul său

Fotomodel şi Miss România în anul 1993, Rita Mureşan nu şi-a pierdut nici la 36 de ani calităţile fizice din tinereţe.

Punctele ei forte? Picioarele, zâmbetul şi sânii.
Creatoarea de modă s-a lăsat măsurată în circumferinţa bustului anul trecut, în direct la Antena 2, moderatorul Mihai Morar anunţând vesel rezultatul: 106 centimetri.

Celebra "Mama Natură"

Vedeta postului Antena 1 a recunoscut că a devenit celebră datorită bustului impresionant, considerat de unii mai mare decât cel al Nicoletei Luciu.

În ultimul timp, Roxana Ionescu 23 de ani a slăbit aproape zece kilograme şi, vă vine sau nu să credeţi, Mama Natură are o circumferinţă de doar 94 de centimetri.

Bustul său a fost promovat intens la emisiunea “Ciao, Darwin”

Tags: sani  vedete  top  
8262 vizite
Distribuie pe