Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elena Gheorghe va reprezenta Romania la Eurovision 2009 - VIDEO
Hotnews  - Duminica, 1 Februarie 2009
Melodia „The balkan girls", interpretata de Elena Gheorghe, va reprezenta Romania la finala Eurovision, organizata la Moscova, intre 9 si 16 mai. Piesa a fost compusa de Laurentiu Duta, Ovidiu Bistriceanu si Daris Mangal, pe versurile lui Laurentiu Duta si Alexandru Pelin.

"The balkan girls" fost desemnata castigatoare prin votul juriului (50%) si cel al telespectatorilor (televoting - 50%). Elena a obtinut 10 puncte din partea publicului si 12 puncte din partea juriului, fiind urmata in clasament trupa Blaxy Girl cu piesa "Dear Mama" (18 puncte) si de piesa "Stop" intepretata de Catalin (18puncte).

Pentru ca anul trecut la Belgrad, piesa "Pe o margine de lume", interpretata de Nico si Vlad Mirita, nu s-a clasat in primele zece pozitii (locul 20 din 25), tara noastra trebuie sa treaca si de preselectia organizata pe data de 9 mai pentru a putea participa la finala.

Juriul finalei a fost altul decat cel din semifinale, el fiind compus din: Aura Urziceanu, Dana Dorian, Andrei Kerestely, Cristian Faur, Marcel Pavel, Cristian Zgabercea, Liana Elekes, Stefan Neaftanaila, George Zafiu.
Tags: elena  gheorghe  eurovision  finala  


2417 vizite
Distribuie pe