Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
De ce are Simona Sensual interdictie in "Playboy"
Can-Can  - Vineri, 19 Septembrie 2008
Una dintre cele mai mediatizate bombe-sexy din showbizul autohton, Simona Sensual, a reusit performanta de a deveni invizibila pentru o anumita revista destinata barbatilor din Romania, in conditiile in care publicatia in cauza nu a ratat ocazia de a propune aparitii in pictoriale oricarei vedete feminine cu un mimin de sex-appeal.
 
Misterul problemei se desluseste insa repede, daca dam timpul inapoi aproximativ sapte ani si aflam ca intre blonda si "Playboy" au existat disensiuni majore. Simona s-a aflat in atentia revistei inca din primii ani de la aparitia in Romania, dar temperamentul vulcanic al blondei nu a fost apreciat de conducerea "Playboy". Inainte de concursurile "Miss Playboy", publicatia organiza celebrele caravane in care erau selectate mai multe fete frumoase dornice sa pozeze sexy in paginile revistei. Intr-una dintre aceste caravane, din care au mai facut parte Andra Teodorescu si Oana Bercaru, s-a aflat si Simona Sensual, care de-abia implinise varsta majoratului.

"Am sarit pe geam ca sa fug"

Impreuna cu echipa de la "Playboy" si cu restul fetelor, Simona a mers in Grecia pentru a face fotografiile, excursie care urma sa se dovedeasca teribil de neplacuta pentru ea. Dornica sa devina playmate, blonda a plecat in caravana fara stirea parintilor, pe care i-a anuntat de aceasta escapada de-abia cand a ajuns acolo. Din pacate, realitatea nu a corespuns cu visele Simonei, care s-a trezit confruntata acolo cu avansuri destul de agresive din partea unuia dintre membrii echipei "Playboy", a carui identitate o vom proteja deocamdata. "Intra peste mine in camera. Eu mai stateam cu o fata care a vazut si ea ce se intampla. Eu aveam oricum probleme cu dezbracatul in fata camerei foto, ca eram inca mica, dar cand l-am mai vazut si pe el ca insista in felul acela, imi vorbea vulgar si punea mereu mana pe mine, nu am mai vrut sa stau deloc. Ma simteam hartuita sexual. Am sunat acasa la sora mea sa vina sa ma ia, ca aeroportul era la 100 de kilometri de unde eram noi. Am sarit si pe geam ca sa fug", ne-a declarat blonda despre experienta ei cu domnul G.

A batut o machioza

In isteria provocata de evenimentele in valtoarea carora se trezise aruncata, Simona a devenit extrem de nervoasa si si-a varsat supararea pe machioza Narcisa Simandan. "M-am batut cu ea, e adevarat, dar eram foarte suparata", ne-a spus blonda.
 
"Eu nu am fost atunci in Grecia"

Directorul "Playboy", Dan Silviu Boerescu, ne-a declarat ca Simona Sensual nu s-a incadrat in profilul publicatiei si de aceea nu a fost selectata niciodata pentru un pictorial, uitand ca exact echipa "Playboy" a fost cea care a selectat-o pe blonda sa faca parte din caravana. De altfel, Oana Bercaru si Andra Teodorescu, selectate si ele in caravana in acelasi timp cu Simona, au aparut in pictorialele "Playboy". "Nu avem nimic cu Simona, dar nu se potriveste criteriilor noastre. Eu nu mai tin minte ce s-a intamplat acum sapte ani, cert este ca nu am fost atunci in Grecia. Dar nu am auzit de niciun scandal", ne-a spus Boerescu.Tags: simona sensual  playboy  pictorial  
8063 vizite
Distribuie pe