Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pictorial hot cu Inna
Divercity Cafe  - Vineri, 18 Septembrie 2009
Divercity Cafe publică imagini surprinse la un making-of al unui pictorial fierbinte ce-l are ca protagonistă pe cunoscuta cântăreaţă Inna.

Printre multe fiare vechi, masini dezasamblate, geamuri sparte si mult praf Inna a realizat o noua sedinta foto cu Edward Aninaru. Tinutele apartin Lena Criveanu iar de machiaj s-a ocupat Andra Manea.


Pentru primul cadru s-a dorit reproducerea unui covor rosu cu paparazzi ce surprind atitudinea unei vedete rebele, in cel de-al doilea s-a asociat imaginea Innei cu a unei dive ce paseste indraznet pe covorul rosu iar in celelalte cadre s-a mizat pe decorul interesant ce permite fotografii tip grunge.

Din punct de vedere profesional Inna sta foarte bine, avand programul plin de concerte in strainatate si lansandu-si deja albumul Hot in Polonia, album caruia ii urmeaza o lansare si in Romania si Rusia in doua-trei saptamani. Deasemenea ea impreuna cu managementul ei mai pregatesc si cateva surprize legate de site si mai ales de muzica sa.

Mai multe fotografii pe Divercity Cafe.

Tags: inna  pictorial  hot  


6300 vizite
Distribuie pe