Locale Altele
Luni, 21 Septembrie 2020
Luni, 21 Sept 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elena Udrea, de la mop la MTV
Evenimentul Zilei  - Vineri, 26 Septembrie 2008
După ce a dat cu mopul şi a tricotat în direct, la TV, Elena Udrea prezintă ştirile muzicale la MTV, în această seară, de la ora 21.30, când postul de televiziune lansează rubrica „Best Of MTV News“.

Emisiunea, care este difuzată în fiecare vineri la 21.30, prezintă cele mai importante ştiri muzicale din săptămână. Pentru că, atunci când doreşte să se „rupă“ de lumea agitată a politicii, se relaxează pe ritmul muzicii postului MTV, pe care îl apreciază ca fiind cel mai important canal de muzică pentru tineri şi chiar o stare de spirit, Elena Udrea, în vârstă de 35 de ani, a acceptat cu entuziasm să „deschidă“ seria de „Best Of“ a MTV News, potrivit Mediafax.

„Mi-am dorit să fiu eu primul politician care să vă spună cele mai noi ştiri muzicale, dar şi pentru că sunt tânără, îmi place să zâmbesc, să dau veşti bune şi, mai ales, îmi place muzica“, a explicat Elena Udrea.
Tags: elena udrea  mtv  prezentatoare  
1330 vizite
Distribuie pe