Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2019
Dum, 16 Iun 2019
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fetele tv ale toamnei
Cotidianul  - Joi, 2 Octombrie 2008
După ce a prezentat Vremea, ntr-un tabloid, şi a apărut ntr-un videoclip al lui Adrian Minune, Simona Sensual, pe numele ei din buletin, Suhoi, se lansează n televiziune. Din 5 octombrie, de la 18.30, la B1, va face oficiile la Silent Library, un format japonez de succes pe alte meleaguri.

n fiecare episod, şase prieteni merg la bibliotecă, dar nu pentru a studia, ci ca să se distreze jucnd cărţi. Cel care pierde e supus unor pedepse dintre cele mai trăsnite. Simona va fi cea care introduce probele şi pedepsele. Pedepsele sunt foarte dure, unele chiar sadice, dar att de distractive, nct telespectatorii vor rde cu lacrimi.

Este pentru prima oară n Romnia cnd o emisiune are pedepse pe viu, neregizate. Cei şase suportă toate chinurile iadului. 

De-a lungul show-ului, apar femei foarte frumoase sau, din contră, foarte urte care i chinuie. De exemplu, o bătrnică extrem de urtă execută un dans n costum de baie n braţele unuia dintre bărbaţi. Se va trage cu cornete care au un ac nfipt n vrf, se va pune ulei ncins pe urechile concurenţilor şi alte asemenea trăsnăi. Se face dezastru n bibliotecă, se sparg ouă, cărţile sunt stropite cu şampanie, totul n cea mai mare tăcere, spune ea.

Am acceptat să prezint emisiunea, pentru că mi place să chinuiesc bărbaţii. Cred că rolul mi s-a potrivit perfect. Da, voi apărea n ipostaze sexy. Atitudinea e una de fată sexy şi rea, voi prezenta ntr-un mod senzual pedepse chinuitoare. i place să chinuiască bărbaţii, dar nu e de acord că bărbaţii sunt mitocani, conform expresiei intrate n folclor datorită Elenei Crstea: Probabil că avea dreptate Elena Crstea, eu nu am ncercat toţi bărbaţii ca să ştiu cum sunt toţi.
 
Oana Turcu, cea care de puţină vreme prezintă emisiunea mondenă Confidenţial, la Antena 2, alături de viitorul ei soţ, Cristian Brancu, nu e o novice n televiziune. La 19 ani, ncă din primul an de universitate, am intrat n televiziunea din Iaşi, TeleM, ca reporter de teren şi prezentator de ştiri. n cţiva ani, am ajuns să am propria emisiune, cte o oră n direct, n fiecare seară. A fost un mod perfect de a-mi petrece timpul liber n studenţie şi de a cştiga experienţă. Studiile şi televiziunea mi-au dat deschiderea şi intuiţia de a face propria afacere, la 23 de ani, şi de a fi directorul unui studio tv n Iaşi.

Oana e o femeie de afaceri cu avion la scară. Linia de cosmetice Ardes, de care se ocupă n Romnia şi n toată Europa de Est, a situat-o ani la rnd printre primele 40 de femei de succes, n Topul revistei Capital. Afacerea n Romnia a nceput din necesitatea de a mă vindeca de acnee. Toată adolescenţa am ncercat să rezolv această problemă şi poate Dumnezeu a vrut să descopăr n Italia o gamă de produse naturale care, n scurt timp, să mă facă să scap de complex. Aşa a nceput afacerea Ardes n Romnia, şi cum ziua avea doar 24 ore, am renunţat la televiziune.

n cei opt ani petrecuţi departe de sticlă, spune că visa la propriu, noapte de noapte, că ia interviuri şi că face reportaje. Asta pnă l-a ntlnit pe Brancu. ntlnirea cu Cristi Brancu şi faptul că zi de zi mi auzeam partenerul de viaţă vorbind de ceea ce eu nchisesem ntr-o cutiuţă a sufletului, m-a făcut să mi spun, de ce nu? Afacerea merge bine, acum pot să continui ceea ce lăsasem n urmă am nchis un cerc!

Andra, Pro-la-la 

Pe 18 octombrie, Andra debutează la PRO TV, ca prezentatoare, cu emisiunea de karaoke O-la-la. De microbul prezentării nu s-a molipsit de la soţul ei, Măruţă, pentru că e imună la microbi de genul acesta. Cătălin nu i-a făcut nici măcar un instructaj n prealabil, poate şi pentru că stilul meu este diferit de al lui. Cum a ajuns să fie colegă de trust cu soţul? Mi s-a propus şi am acceptat, nu am făcut cerere pentru această emisiune. O-la-la e un show n care concurenţii şi prezentatoarea vor face karaoke pe melodii celebre. Toţi trebuie să ştie mii de versuri. 

Sufletul emisiunii va fi orchestra, spune talentata solistă. Se numeşte Cardinal, este condusă de maestrul Gabriel Popescu şi din ea fac parte 14 muzicieni foarte buni. Ne vor ncnta cu vocile lor, printre alţii, Aurelian Temişan şi Daniel Iordăchioaie. Vor exista 6 runde şi 6 concurenţi. n urma fiecărei runde, se elimină cte unul, urmnd ca n finală să rămnă acei doi concurenţi care au ştiut cele mai multe versuri. Probele cresc n dificultate pe măsură ce se apropie finala. Cştigătorul are şansa să obţină 25.000 de lei.
Tags: simona sensual  andra  oana turcu  televiziune  
1524 vizite
Distribuie pe