Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Fetele tv ale toamnei
Cotidianul  - Joi, 2 Octombrie 2008
După ce a prezentat Vremea, într-un tabloid, şi a apărut într-un videoclip al lui Adrian Minune, Simona Sensual, pe numele ei din buletin, Suhoi, se lansează în televiziune. Din 5 octombrie, de la 18.30, la B1, va face oficiile la „Silent Library“, un format japonez de succes pe alte meleaguri.

În fiecare episod, şase prieteni merg la bibliotecă, dar nu pentru a studia, ci ca să se distreze jucând cărţi. Cel care pierde e supus unor pedepse dintre cele mai trăsnite. Simona va fi cea care introduce probele şi pedepsele. „Pedepsele sunt foarte dure, unele chiar sadice, dar atât de distractive, încât telespectatorii vor râde cu lacrimi.

Este pentru prima oară în România când o emisiune are pedepse pe viu, neregizate. Cei şase suportă toate chinurile iadului. 

De-a lungul show-ului, apar femei foarte frumoase sau, din contră, foarte urâte care îi chinuie. De exemplu, o bătrânică extrem de urâtă execută un dans în costum de baie în braţele unuia dintre bărbaţi. Se va trage cu cornete care au un ac înfipt în vârf, se va pune ulei încins pe urechile concurenţilor şi alte asemenea trăsnăi. Se face dezastru în bibliotecă, se sparg ouă, cărţile sunt stropite cu şampanie, totul în cea mai mare tăcere“, spune ea.

„Am acceptat să prezint emisiunea, pentru că îmi place să chinuiesc bărbaţii. Cred că rolul mi s-a potrivit perfect. Da, voi apărea în ipostaze sexy. Atitudinea e una de fată sexy şi rea, voi prezenta într-un mod senzual pedepse chinuitoare.“ Îi place să chinuiască bărbaţii, dar nu e de acord că „bărbaţii sunt mitocani“, conform expresiei intrate în folclor datorită Elenei Cârstea: „Probabil că avea dreptate Elena Cârstea, eu nu am încercat toţi bărbaţii ca să ştiu cum sunt toţi“.
 
Oana Turcu, cea care de puţină vreme prezintă emisiunea mondenă „Confidenţial“, la Antena 2, alături de viitorul ei soţ, Cristian Brancu, nu e o novice în televiziune. „La 19 ani, încă din primul an de universitate, am intrat în televiziunea din Iaşi, Tele’M, ca reporter de teren şi prezentator de ştiri. În câţiva ani, am ajuns să am propria emisiune, câte o oră în direct, în fiecare seară. A fost un mod perfect de a-mi petrece timpul liber în studenţie şi de a câştiga experienţă. Studiile şi televiziunea mi-au dat deschiderea şi intuiţia de a face propria afacere, la 23 de ani, şi de a fi directorul unui studio tv în Iaşi.“

Oana e o femeie de afaceri cu avion la scară. Linia de cosmetice Ardes, de care se ocupă în România şi în toată Europa de Est, a situat-o ani la rând printre primele 40 de femei de succes, în Topul revistei „Capital“. „Afacerea în România a început din necesitatea de a mă vindeca de acnee. Toată adolescenţa am încercat să rezolv această problemă şi poate Dumnezeu a vrut să descopăr în Italia o gamă de produse naturale care, în scurt timp, să mă facă să scap de complex. Aşa a început afacerea Ardes în România, şi cum ziua avea doar 24 ore, am renunţat la televiziune.“

În cei opt ani petrecuţi departe de sticlă, spune că visa la propriu, noapte de noapte, că ia interviuri şi că face reportaje. Asta până l-a întâlnit pe Brancu. „Întâlnirea cu Cristi Brancu şi faptul că zi de zi îmi auzeam partenerul de viaţă vorbind de ceea ce eu închisesem într-o cutiuţă a sufletului, m-a făcut să îmi spun, de ce nu? Afacerea merge bine, acum pot să continui ceea ce lăsasem în urmă… am închis un cerc!“

Andra, Pro-la-la 

Pe 18 octombrie, Andra debutează la PRO TV, ca prezentatoare, cu emisiunea de karaoke „O-la-la“. De microbul prezentării nu s-a molipsit de la soţul ei, Măruţă, pentru că e „imună la microbi de genul acesta“. Cătălin nu i-a făcut nici măcar un instructaj în prealabil, „poate şi pentru că stilul meu este diferit de al lui“. Cum a ajuns să fie colegă de trust cu soţul? „Mi s-a propus şi am acceptat, nu am făcut cerere pentru această emisiune.“ „O-la-la“ e un show în care concurenţii şi prezentatoarea vor face karaoke pe melodii celebre. Toţi trebuie să ştie mii de versuri. 

Sufletul emisiunii va fi orchestra, spune talentata solistă. „Se numeşte Cardinal, este condusă de maestrul Gabriel Popescu şi din ea fac parte 14 muzicieni foarte buni. Ne vor încânta cu vocile lor, printre alţii, Aurelian Temişan şi Daniel Iordăchioaie.“ Vor exista 6 runde şi 6 concurenţi. În urma fiecărei runde, se elimină câte unul, urmând ca în finală să rămână acei doi concurenţi care au ştiut cele mai multe versuri. Probele cresc în dificultate pe măsură ce se apropie finala. Câştigătorul are şansa să obţină 25.000 de lei.
Tags: simona sensual  andra  oana turcu  televiziune  
2189 vizite
Distribuie pe