Locale Altele
Luni, 16 Mai 2022
Luni, 16 Mai 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O timişoreancă īşi vinde virginitatea la licitaţie
Bănăţeanul  - Duminica, 12 Octombrie 2008

O tānără de 22 de ani din Timişoara a anunţat, sāmbătă seara, la Naţional FM, că īşi scoate virginitatea la licitaţie.
 
Alina este studentă la Ştiinţe Economice şi spune că a ales să-şi scoată virginitatea la licitaţie pentru a-şi putea continua studiile. Licitaţia durează două săptămāni, iar preţul pleacă de la 5.000 de euro!

 

 Marius Cioane şi Oana Boulescu, ceidoi moderatori ai emisiunii "Super Weekend" au promovat, īn ultimele săptămāni, campania "O virgină pentru Romānia" īncercānd să dovedească că īncă mai există romānce "neatinse". Ideea campaniei a venit īn urma unor subiecte de presă care spuneau că două tinere, una din America şi una din Italia, şi-au scos virginitatea la licitaţie. Ascultătoarele virgine au fost chemate īn direct la radio, pentru a vorbi despre motivele pentru care au ales să nu īşi īnceapă viaţa sexuală.

 

Realizatorii au recunoscut că nu au avut o campanie de succes, pānă īn această săptămānă, cānd īn emisiune a venit Alina Gheorghe, de 22 de ani. Ea a spus că e virgină şi, mai mult decāt atāt, a hotărāt că a aşteptat destul, vrea să-şi īnceapă viaţa sexuală şi speră să obţină un profit din treaba asta. Ea a anunţat că īşi scoate virginitatea la licitaţie şi că aşteaptă să primească oferte pe e-mail.

Īn urma interviului, Alina a recunoscut că a avut iubiţi, dar că nu a mers niciodată pānă la capăt cu ei, a făcut sex oral, dar se consideră īncă virgină. Timişoreanca spune că lui Gigi Becali i-ar cere mai mult de un milion de euro, pentru că ar avea de unde da...

5177 vizite
Distribuie pe