Locale Altele
Miercuri, 15 Iulie 2020
Mie, 15 Iul 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un bucurestean şi-a aruncat în aer garajul, încercând să ajungă pe Marte
Gândul  - Miercuri, 5 Noiembrie 2008

Încercarea bucureşteanului Florian Moisa de a ajunge pe Planeta Roşie a produs ieri o explozie spectaculoasă, care a făcut zob garajul în care “cosmonautul” îşi asambla “naveta spaţială”.

Inedita tentativă de cucerire a spaţiului cosmic a băgat groaza într-un întreg cartier, adunând la uşa noii agenţii spaţiale româneşti poliţia, pompierii, procuratura, salvarea, Distrigazul, şi, bineînţeles, hoarde de curioşi.

Poliţiştii de la secţia 10 au fost alertaţi ieri de locatarii de pe strada Theodor Speranţia, după ce, în jurul orei 9.30, o explozie puternică făcuse să zornăie geamurile clădirilor din zonă. Ajunşi la imobilul de la numărul 97, agenţii au constatat însă că au de-a face cu un caz care scapă tiparelor obişnuite: victima exploziei,care a putut fi chestionată mai mult prin semne, întrucât avea timpanele distruse, le-a explicat că lucra la un vehicul care urma să zboare până pe Marte. Extraordinara realizare tehnică a fost stopată de o banală menghină, cu care cosmonautul- inginer aerospaţial a strâns prea tare una din rachetele propulsoare.

Din fericire, la spital s-a constatat că ineditul “cosmonaut” a scăpat destul de ieftin în urma exploziei.

Poliţiştii spun că tânărul, în vârstă de numai 26 de ani, urmează să fie cercetat pentru distrugere şi deţinere fără drept de materiale explozive. Deocamdată nu există nici un fel de date din care să reiasă că Florian Moisa ar fi intenţionat să utilizeze substanţele explozive în scop terorist.

Tags: garaj  marte  explozie  
1246 vizite
Distribuie pe