Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Basarabencele sexy si „victimele” lor din Romania
Agenda  - Marti, 11 Noiembrie 2008

Fara indoiala, basarabencele au ceva numai al lor. Un sex-appeal puternic, cu totul si cu totul iesit din comun. Un „vino-ncoa!” ce a pus pe jar inimile si a sucit mintile mai multor reprezentanti ai sexului puternic de pe plaiurile noastre mioritice.

Cel mai graitor exemplu in aceasta privinta este Ion Ion tiriac. Juniorul fostului cel mai bogat om al Romaniei a avut parte, la viata lui, de frumuseti numai una si una. De-a lungul anilor, a fost cuplat cu mai multe vedete din showbizul autohton, precum Raluca Sandu, Andreia de la Trident sau Maria Marinescu, fiind chiar casatorit cu ultima, pentru cateva luni. Mariajul lui s-a terminat din cauza nepotrivirii de caracter. Gurile rele spun insa ca in spatele divortului ar sta frumoasa Ileana Lazariuc.

si, daca ar fi sa ne luam dupa urmari, le-am da dreptate. Urmarea principala se numeste Ion Alexandru tiriac, fiul celor doi, pe care moldoveanca l-a nascut in 2008. Ion Ion si Ileana au avut o relatie desprinsa parca din telenovelele sud-americane. Cei doi s-au cuplat in 2001 dar, dupa o relatie plina de suisuri si coborasuri, s-au despartit in 2004. A fost nevoie ca baiatul de miliardar sa se insoare cu alta, ca fiica Anastasiei sa realizeze ca a scapat printre degete marea iubire. si, fiindca tot veni vorba de Anastasia, nu trebuie uitate si speculatiile conform carora celebra interpreta ar fi fost, ani de zile, amanta lui Mihai Constantinescu. Dar aceasta este cu totul alta poveste...

Alta frumusete de peste Prut care a pus mana pe un roman este Elena Vascu, actuala sotie a simpaticului CRBL, pe numele lui din buletin Eduard Andreianu. Cei doi si-au unit destinele la sfarsit de octombrie, ceremonia religioasa avand loc la Biserica Sfantul Spiridon cel Nou. Romanul si basarabeanca au purtat costume de epoca, inspirate de eleganta anilor "30. Mireasa a stralucit intr-o rochie lunga, simpla, cu blana alba, marca Pronovias, comandata la Chisinau, in timp ce mirele s-a costumat asemenea unui mafiot din vremea prohibitiei, cu pantaloni cu mansete, pantofi in doua culori si palarie de gangster, special create pentru el de Dinasty. Cei doi s-au cunoscut in urma cu un an, in timpul unei emisiuni de divertisment, si au fost uniti de pasiunea pentru dans.

Tot la capitolul nunti recente, nu trebuie trecut cu vederea cuplul format din Sorin de la Akcent si frumoasa Liliana Bulgac. Sorin Brotnei si basarabeanca lui sunt impreuna de mai bine de patru ani, cunoscandu-se de pe vremea cand ambii practicau modelingul. Din cate se pare, a fost dragoste la prima vedere. La sfarsitul lunii octombrie a acestui an, cantaretul s-a insurat cu superba moldoveanca, sfasiind inimile nenumaratelor sale admiratoare.

O alta „victima de lux” din industria muzicala a tarii noastre este Ionut Dolanescu. Solistul de muzica polulara traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Doina Boico, o frumoasa de 25 de ani din Chisinau. Pentru a fi alaturi de moldoveanca lui, interpretul si-a lasat sotia, in 2007, principalul motiv fiind faptul ca aceasta nu putea sa aiba copii. Visul i-a fost insa indeplinit de Doina, violonista daruindu-i un baietel. Cei doi locuiesc actualmente in Bucuresti, chiar in casa Mariei Ciobanu.

Ileana, Elena, Liliana si Doina. Patru frumoase din Moldova care au sucit mintile a patru reprezentanti de top ai sexului puternic din Romania. si exemplele pot continua. Concluzia e una si buna. Cel putin pentru noi, romanii, Prutul ramane un izvor nesecat de frumusete ancestrala...

Tags: basarabence  sexy  romania  
3336 vizite
Distribuie pe