Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Calendar sexy cu o gimnastă din lotul olimpic al României
Cotidianul  - Joi, 20 Noiembrie 2008
Gimnastica este un capitol închis pentru fosta vicecampioană mondială la paralele, Oana Petrovschi. Accidentată la coloana vertebrală pe când făcea parte din lotul feminin de gimnastică al României, Oana şi-a văzut spulberat visul de a ajunge campioană olimpică la Atena.
 

„Nu vreau să mai am de-a face cu gimnastica. Cel puţin pentru moment. Nu am trecut peste acea perioadă neagră din viaţa mea, încă îmi face rău să intru într-o sală de gimnastică“, spune fosta gimnastă. Graţie medicilor austrieci care au operat-o vara trecută, Petrovschi spune că a renăscut: „Acum mă pot plimba cât doresc, am început să merg şi pe tocuri, dar cel mai importat reuşesc să dorm şi nu mai simt când se schimbă vremea.

Deocamdată mai am ceva restricţii, dar în curând voi putea face şi mişcare. Sigur, sportul de performanţă este un capitol închis pentru mine“.  

Odată rezolvate problemele medicale, Oana a ales să înceapă o nouă viaţă. S-a mutat în Bucureşti, singură, într-un apartament cu două camere şi s-a angajat la o firmă de asigurări. „Sunt inspector de asigurări. Am învăţat să fac RCA sau CASCO şi îmi place mult noul meu job. Am nişte colegi extraordinari, care oricând sunt dispuşi să mă înveţe ce nu ştiu. Am luat-o practic de la zero“, spune fosta vicecampioană mondială.  

De ceva vreme, Oana Petrovschi şi-a descoperit o nouă pasiune: fotografia. „Îmi place foarte tare să pozez. Mi-aş fi dorit o carieră în modelling, dar nu am avut înălţimea necesară pentru asta“, spune fosta gimnastă. Cu ajutorul unui bun prieten, fotograf profesionist, Oana şi-a alcătuit deja un portofoliu.

„Am strâns peste 400 de fotografii realizate de un prieten al meu, Remus Suciu. Pentru aceste poze am folosit 12 ţinute sexy“, spune fosta gimnastă. Acum, cea mai mare dorinţă a ei ar fi ca pozele să fie publicate într-un calendar pe care să-l poată oferi de Crăciun fanilor săi.
Tags: oana petrovschi  gimnasta  sexy  calendar  
5966 vizite
Distribuie pe