Locale Altele
Sambata, 24 August 2019
Sam, 24 Aug 2019
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Amendă pentru sex zgomotos
Libertatea  - Luni, 9 Martie 2009
Un cuplu de tineri scoţieni din Edinburgh s-a trezit cu un reprezentant al municipalităţii în faţa uşii, acesta ameninţându-i cu sancţiuni în urma plângerilor venite de la vecini legat de zgomotul prea mare pe care îl fac în timpul actului sexual.

Louise Lee şi Les Bateson, în vârstă de 28, respectiv 23 de ani, au fost avertizaţi de funcţionarul public de la serviciile sociale că urmează să fie amendaţi pentru tulburarea liniştii şi comportament asocial în cazul în care nu dau mai încet volumul zgomotului pe care îl fac în timpul actului sexual.

Funcţionarul a sfătuit-o pe Louise să ia în gură o gumă de mestecat sau o bomboană în timpul actului sexual dacă nu este capabilă să menţină un nivel al glasului "la volum mai mic".

 "E ridicol! Ne simţim profund lezaţi. Această ameninţare ne-a dat printre altele peste cap viaţa sexuală", a comentat cuplul.
Tags: sex  zgomotos  amenda  
1217 vizite
Distribuie pe