Locale Altele
Marti, 21 Ianuarie 2020
Marti, 21 Ian 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Amendă pentru sex zgomotos
Libertatea  - Luni, 9 Martie 2009
Un cuplu de tineri scoţieni din Edinburgh s-a trezit cu un reprezentant al municipalităţii īn faţa uşii, acesta ameninţāndu-i cu sancţiuni īn urma plāngerilor venite de la vecini legat de zgomotul prea mare pe care īl fac īn timpul actului sexual.

Louise Lee şi Les Bateson, īn vārstă de 28, respectiv 23 de ani, au fost avertizaţi de funcţionarul public de la serviciile sociale că urmează să fie amendaţi pentru tulburarea liniştii şi comportament asocial īn cazul īn care nu dau mai īncet volumul zgomotului pe care īl fac īn timpul actului sexual.

Funcţionarul a sfătuit-o pe Louise să ia īn gură o gumă de mestecat sau o bomboană īn timpul actului sexual dacă nu este capabilă să menţină un nivel al glasului "la volum mai mic".

 "E ridicol! Ne simţim profund lezaţi. Această ameninţare ne-a dat printre altele peste cap viaţa sexuală", a comentat cuplul.
Tags: sex  zgomotos  amenda  
1266 vizite
Distribuie pe