Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mirosul natural al vaginului îi înnebuneşte pe bărbaţi
Libertatea  - Luni, 16 Martie 2009
Aroma naturală a organului genital feminin are un mare impact asupra bărbaţilor şi este, se pare, suficientă pentru ca aceştia să fie atraşi de respectiva femeie.

Studiile au arătat că populaţia masculină preferă aroma pură a transpiraţiei vulvei partenerei lor ceea ce pune sub semnul întrebării utilitatea tuturor produselor de îngrijire a zonei intime.

Doctorul Mehmet Oz, devenit celebru după apariţiile în show-urile celebrei Oprah, s-a declarat, nu cu mult timp în urmă, împotriva duşurilor vaginale zilnice, motivând că astfel mirosul vaginal natural, care îi înnebuneşte pe bărbaţi, este distrus.

Studiile nu sunt însă o pledoarie împotriva spălării ci, pur şi simplu, susţin că bărbaţii sunt atraşi de mirosul de transpiraţie proaspătă, neamestecată cu mirosurile cosmetice. Astfel, spray-urile intime, şerveţelele umede sau cremele parfumate nu sunt indicate în momentele apropiate cu partenerul şi cel mai indicat este duşul simplu cu apă şi săpun, limitat doar la organul genital exterior.

Nici părul pubian al femeilor nu a scăpat de dezbaterea doctorului Oz, care susţine că bărbaţii care preferă o femeie epilată complet în zona intimă nu ştiu ce înseamnă cu adevărat o femeie. Care este cauza? Evident, aceeaşi. Părul pubian este cel care înmagazinează o mare parte a mirosului natural al vaginului.

Tags: vagin  miros  natural  
9181 vizite
Distribuie pe