Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Femeile cu sānii mari protestează īmpotriva preţului sutienelor
Libertatea  - Sambata, 9 Mai 2009
O britanică voluptuoasă, care a lansat o petiţie online īmpotriva unui supermarket ce practică preţuri crescute la sutienele de mărimi mari, este plăcut surprinsă de faptul că peste 10.000 de persoane au ajuns să-i sprijine campania.

Beckie Williams (26 de ani) a trecut la acţiune după ce supermarketul Marks and Spencer i-a ignorat plāngerile. Ea a īnfiinţat pe site-ul de socializare Facebook un grup intitulat Busts 4 Justice, care e tot mai popular de la o zi la alta.

Grupul  a condamnat discriminarea la care sunt supuse femeile ce trebuie să cumpere sutiene cu o cupă peste mărimea DD (20-22cm), care sunt mai scumpe cu două lire sterline decāt celelalte.

Femeile cu sānii mari au fost īndemnate să se alăture grupului, pentru a īşi uni forţele īmpotriva acestei "discriminări strigătoare la cer".

Ele spun că ar cumpăra de la alte magazine, īnsă cel pe care īl critică are cea mai bună şi vastă colecţie din regiune.

Oficialii magazinului au răspuns criticilor, argumentānd că sutienele mari au preţuri pe măsură pentru a include costurile bretelelor mai lungi şi ale designului destinat unui suport mai bun.
Tags: sani  mari  protest  sutien  
2426 vizite
Distribuie pe