Locale Altele
Duminica, 26 Martie 2023
Dum, 26 Mar 2023
Elena Gheorghe s-a calificat in finala Eurovision - VIDEO
Hotnews  - Miercuri, 13 Mai 2009
Elena Gheorghe, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision de la Moscova cu melodia "The Balkan Girls", piesa compusa de Laurentiu Duta, Ovidiu Bistriceanu si Daris Mangal, pe versurile lui Laurentiu Duta si Alexandru Pelin.

Alaturi de Romania s-au mai calificat: Turcia, Suedia, Israel, Portugalia, Malta, Finlanda, Bosnia&Hertegovina, Armenia si Islanda.

Elena Gheorghe a intrat in concurs cu numarul 14. Prima semifinala a fost transmisa de TVR 1 marti, 12 mai, cu incepere de la ora 22:00.

In urma cu doar cateva zile, la casele de pariuri Stanleybet din Romania, Elena avea o cota de 101 pentru castigarea competitiei. De asemenea, Elena era considerata a 25-a favorita la castigarea competitiei, la egalitate cu reprezentanta Belgiei.

In acest moment, melodia Elenei Gheorghe se afla pe locul 25 in preferintele utilizatorilor de internet, conform unui clasament intocmit de Google. Folosind baza de date de care dispune motorul de cautare, in urma numarului de solicitari al pieselor aflate in concurs, se determina popularitatea fiecarui participant si se calculeaza ce scoruri s-ar obtine daca votarea ar avea loc la momentul determinarii clasamentului.

Tags: elena gheorghe  finala  eurovision  


2466 vizite
Distribuie pe